- Reaksiyon puanı
- 6,233
Ben olsam herkese ban atardım ?Şaka , şimdi ban yemeyeyim.
"Ama" değil "ve" kullanmalısınBence iyiler ama her özel konuşma bildirimi geldiğinde aklıma @grbzz geliyor uyarı almışım galiba diyorum ama o olmayınca mutlu oluyorum
Yok canım o sürekli de ceza vermiyorum ? Alt tarafı 5 tanecik.Bence iyiler ama her özel konuşma bildirimi geldiğinde aklıma @grbzz geliyor uyarı almışım galiba diyorum ama o olmayınca mutlu oluyorum
GTA 6 ama half life 3 u iple çekiyorum"Ama" değil "ve" kullanmalısın
Baya azmışYok canım o sürekli de ceza vermiyorum ? Alt tarafı 5 tanecik.
Aramızda 5 uyarının lafı mı olur canım.Yok canım o sürekli de ceza vermiyorum ? Alt tarafı 5 tanecik.
Kurallar böyle. Yoksa hobi olarak uyarı vermiyorum yaniBaya azmış
Bide olsaydı...Kurallar böyle. Yoksa hobi olarak uyarı vermiyorum yani
Mesela Prof olmak üzere olan benYönetim vasat...
Daha iyisini yapacak bir sürü üye var.
?
Emektar olmasaydın iyiydi be
Yok yok siz modlarımız iyisinizYönetim vasat...
Daha iyisini yapacak bir sürü üye var.
?
3 oyun hepsi forumda yeni62 oy kullanıldı 43 oy yönetimini açıkça desteklemiş 11 oy halkın pek adaletli davranmadığını savunmuş 3 oy yönetime muhalefet olmuştur kazanan şu anki yönetim olmuştur
Bilmemen normal
Madem yazdın ulu orta argo küfür paylaşıp da mesajın silindimi benimki niye silindi onun küfürlü mesajı neden silinmedi demeyeceksin küfürlü paylaşım varsa raporlayacaksınBu gün benim sansürlü bir şekilde küfür ettiğim söylendi ve mesaj silindi ama hemen alta yine bir arkadaşımız sansürlü bir şekilde küfür etmiş ama onun mesajı silinmemiş, bu haksızlık değilmi sizce? Bazı modaretörler eşit davranmıyor insanlara, benimkini sileceksen onu da sileceksin yada ikimizin mesajını da silmeyeceksin, KEŞKE oyumu değiştirebilseydim
Üstünüze gelen yokki sen forum kuralı nı ihlal edip crakli oyun diye aleni şekilde mesaj yazarsan normalde banlarız da işte bu seferlik mesajını silmeyi uygun gördümModlara diyeceğim şey : Gelmeyin üstümüze bi salın bizi
Abi iyide adam bize crack mi diye soruyor şimdi crack demesem yalan söyleyeceğim. Hem crack alıp verme yapmıyoruz. Sadece crack mi diye sordu banaÜstünüze gelen yokki sen forum kuralı nı ihlal edip crakli oyun diye aleni şekilde mesaj yazarsan normalde banlarız da işte bu seferlik mesajını silmeyi uygun gördüm