Modifiye windows nasıl usb ye aktarılır

umutcanarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar internetim biraz yavaş bu yüzden 6 saat bekledim windows xp ultimate denen 4.4 gb lik işletim sistemini indirdim ama pc'min cd okuyucusu olmadığı için usb den kurmak zorundayım ama bir kaç program denedim hiç biri kabul etmedi yada boot edince "OPERATİON SYSTEM NOT FOUND" diye bir hata veriyor lütfen yardım edin ayrıca buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim :(
ha bide unutmadan dilerseniz işletim sisteminin torrentini size verebilirim ama forumda yeniyim nasıl dosya eklenir bilmiyorum

umutcanarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama ben bilgisayarım a güvenmem bü tür işlemler için banka veya bankamatikiği tercih ederim ayrıca bu tür virüsler her bilgisayarda olabiliyor windows7, vista, orijinalxp hatta 2000 veya daha gerisinde, bitek Dos ta yok :) onuda söylememe gerek yok ama ben nasıl kurulacağını sormuştum bu konu hakkında bilgi verebilir misin?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
iso'yu winrar ile direk usb'ye çıkarmayı denedin mi?

umutcanarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
nasıl olmadı ben bu yöntemi kullanıyorum ve bugünde kullandım ..bi anlatsana neler yapıyorsun

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunun çaresi yok usb den sadece dokunulmamış xp kuruluyor bende zamanında çok aradım ama bulamadım...Uğraşma boşuna dokunulmamış birtane xp bul onu kur..En azından sata driverli olanlar sorun çıkarmıyor...