• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Modern warware 2, adam vurulunca bu halde kaldı :)

tuning79

Asistan
23175339.jpg
Oyunu oynarken adamları görünce durmadan ateş ediyorum adam bir türlü düşmüyor sonra fark ettimki adam çoktan ölmüş :blush: bu halde kalmış.Aynı mekanda birkaç resim :rolleyes:

resim1 resim2 resim3 resim4

23175339.jpg

10941241.jpg

10941241.jpg

15939380.jpg

İnsanın yaptığı oyunu oynamasıda nasıl olur acaba :) 2 dakikada bitiriverirdi herhalde.

Bir iki ufak hatalar olabilir adamlar şaheser oluşturmuşlar
Tebrik etmek lazım

Benco o hatalar senin grafik kartının verdiği hatalar ben ps3 te hiç böle bi olayla karşılaşmadım...

Oyun gerçekten şahaser...

COD 4'Ü MULTİPLAYER OYNAMADIKTAN SONRA OYUNU BİTİRMİŞSİN BİTİRMEMİŞSİN HİÇ BİR ANLAMI YOKKİ ZATEN. BU COD OYUNUN HASTALIĞI BENDE COD 2 MULTİPLAYER İLE BAŞLADI SONRA DUYDUMKİ COD 4 ÇIKMIŞ VE SIRF BU OYUNU OYNAYABİLMEK İÇİN BİLGİSAYARIMA 800 TL'LİK DONANIM EKLETTİM VE ŞU AN GECE GÜNDÜZ COD 4 MULTİPLAYER OYNUYORUM. HERKESİ GENÇ MEKAN SERVER INA DAVET EDİYORUM. BU OYUNLA İLGİLİ SORULARINIZA BİLGİM DAHİLİNDE YARDIMCI OLABİLİRİM. ywz_53@hotmail.com ADRESİNE MAİL ATABİLİRSİNİZ.

COD 4'Ü MULTİPLAYER OYNAMADIKTAN SONRA OYUNU BİTİRMİŞSİN BİTİRMEMİŞSİN HİÇ BİR ANLAMI YOKKİ ZATEN. BU COD OYUNUN HASTALIĞI BENDE COD 2 MULTİPLAYER İLE BAŞLADI SONRA DUYDUMKİ COD 4 ÇIKMIŞ VE SIRF BU OYUNU OYNAYABİLMEK İÇİN BİLGİSAYARIMA 800 TL'LİK DONANIM EKLETTİM VE ŞU AN GECE GÜNDÜZ COD 4 MULTİPLAYER OYNUYORUM. HERKESİ GENÇ MEKAN SERVER INA DAVET EDİYORUM. BU OYUNLA İLGİLİ SORULARINIZA BİLGİM DAHİLİNDE YARDIMCI OLABİLİRİM. ywz_53@hotmail.com ADRESİNE MAİL ATABİLİRSİNİZ.

bu multiplayer oynama konusuna yabancıyım..half life gibi birbirinizi mi vuruyorsunuz?

ayrıca multi oynamak için neler yapmam gerekir bunları anlatan bir adres verir misin?

abi orjinal cd alıp steam a kayıt oluyon ordan oynuyon gerisi fasafiso :D