Modern Warfare 4 geliyor mu ?

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
İddialara göre geliyor. Bu iddia da oyundaki Captain Price karakterinin ses aktörüne ait. Kendisine göre Modern Warfare 4 geliyor. Infinity Ward’un açıklamasıysa daha ilginç.

Billy Murray bildiğiniz gibi tüm Modern Warfare oyunlarında Captain Price’ı canlandırdı, sesiyle hayat verdi. Yapılan bir röportajda ise Murray bu Pazartesi Infinity Ward ile bir toplantı yapacaklarını, toplanının da bir sonraki oyun MW4 hakkında olacağını dile getirdi. Kendisinin sadece MW oyunlarında görüldüğünü düşünürsek sıradaki oyunun yeni MW oyunu olma olasılığı yüksek ama Infinity Ward bu iddialar karşısında sessiz kalmadı ve twitter hesabından hiç bir aktörler toplantı yapmadıklarını, bunların hepsinin spekülasyondan ibaret olduğunu dile getirdi. Kim haklı, kısa bir süre sonra göreceğizdir şüphesiz ama MW3 sonrası MW4’ün gelmemesini düşük bir ihtimal olarak görüyoruz, ne dersiniz ?

1119f89f-6207-469a-9a2d-7e64bb528261.jpg

Kaynak

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gelirse ne fark edecek ? Aynı grafikler aynı tas aynı hamam olarak gelir :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
BF3'ün multiplayeri yeter hocam :D Bu seneki BF3 gör sen şimdi adamlar single playeride dehşet yaparlar :D

Multiplayer konusu kişiden kişiye değişir. :D
Küçük haritaları sevenleriçin Cod. :P
Büyük haritalarda oynamayı sevenler için BF3. :P
BF3'ü bende severim ama Cod kadar ısınamadım. :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Multiplayer konusu kişiden kişiye değişir. :D
Küçük haritaları sevenleriçin Cod. :P
Büyük haritalarda oynamayı sevenler için BF3. :P
BF3'ü bende severim ama Cod kadar ısınamadım. :D

Hocam BF3 ü oynadın mı sen multiplayerini ? :D Her türlü harita var küçük isteyene küçük büyük isteyene büyük :P :D

Kısacası Cod BF3 ün yanına yaklaşamaz o kadar :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok büyük bi değişiklik yapacaklarını sanmıyorum :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Oyunun senaryosu kısa oluyor genellikle bu Bf,Moh içinde geçerli açıkçası tam oyuna alışıyorsunuz ve oyun bitiyor.:D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3. Oyunun sonunda serinin bittiğine dair olaylar yaşanmıştı. 3 oyundur aradığımız şeyi bulmuştuk. Hikayeyi nasıl devam ettirecekler acaba?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hep bişeyi bişeyle karşılaştırma birini galip getirme merakımız var nerden geliyor anlamadım.
Ben COD'u grafikleri için oynamıyorum. Hikayesini seviyorum hikayesi için oynuyorum.
Sonra zeki bi arkadaş gelip COD da oyun mu ya BF3 varken diyor.
Arkadaş sana ne? Ben BF3 e çamur atıyor muyum? Hayır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
umarım yeni mw oyunu gelir. ancak ismi mw4 olmayabilir. :)

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Gel ne olursan ol yine de gel, grafikler aynı kalsa da gel :)

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç heveslenmeyin modern warfare 4 çıkmaz:biggrin:Hatta modern warfare'ın tüm serilerini oynuyanların bunu bilirler.
1.Sherped öldü
2.Makrov öldü.
3.Roach öldü
4.Yuri öldü
5.Sandman öldü
6.Soap öldü(gerçekten ölümü çok acıklıydı price perişandı izlemelisiniz :(
7..Ghost öldümü bilemem söylentilere göre ölmedi hatta fark ettiyseniz sherped ghost un kolundan vurdu gibi
ve sherped sadece roach'ı yaktı ghost yanmamış olabilir eyer modern warfare 4 çıkarsa ghost da olacak.
VE BU ARADA KOYDUĞUN RESİM MODERN WARFARE 1 E AİT MODERN WARFARE 4 DEĞİL :dil:
Senin koyduğun Call of duty 4 modern wafare resmi.Eyer Call of duty 4 modern warfare çıkcakmı dediysen resim doğru.:biggrin:
YANİ ÇIKSA BİLE DÜŞMANLARIN HEPSİ ÖLDÜ GİTTİ AMA YENİ DÜŞMAN ÇIKARTIRLARSA ONU BİLMEM :lol:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hiç heveslenmeyin modern warfare 4 çıkmaz:biggrin:Hatta modern warfare'ın tüm serilerini oynuyanların bunu bilirler.
1.Sherped öldü
2.Makrov öldü.
3.Roach öldü
4.Yuri öldü
5.Sandman öldü
7..Ghost öldümü bilemem söylentilere göre ölmedi hatta fark ettiyseniz sherped ghost un kolundan vurdu gibi
ve sherped sadece roach'ı yaktı ghost yanmamış olabilir eyer modern warfare 4 çıkarsa ghost da olacak.
Senin koyduğun Call of duty 4 modern wafare resmi.Eyer Call of duty 4 modern warfare çıkcakmı dediysen resim doğru.:biggrin:
YANİ ÇIKSA BİLE DÜŞMANLARIN HEPSİ ÖLDÜ GİTTİ AMA YENİ DÜŞMAN ÇIKARTIRLARSA ONU BİLMEM :lol:

Soapun ölümüne bende üzüldüydüm hatta nerdeyse ağlıycaktım prıceın soup soup diye göğsüne vurması beni derinden yaralamıştı oh nooo soup soup seni lanet olası hadi dostum kalk hadi adamım soup yaşıycaksın sen ölemezsen seni lanet olası pislik :(( türkçe seslendirme

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
günümüzde tutan oyunlara herzaman devam niteliğinde oyun gelmesi kaçınılmaz olacağından 4 de çıkar 5de 6da hiç merak etmeyin sabredin yeter :D adamlar altın yumurtlayan kazı kescek değiller ya

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Captain Price'in dıdısının dıdısı hala yaşıyor. Adam Cod:2 den beri hayatta vallahi. Torunlarıyla aynı yola baş koymuş bir şekilde devam :D

Gelsinde Cod gelsin, senaryosu ve gelişen olaylar ile çok fena bağlıyor adamı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence call of duty yeni oyunu çıkarsa modern WARFARE çıkmayabilir çünkü seneryo modern WARFARE 3 te bitti ama yinede yeni seneryo yazabilirler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
call of modern warfare 4 de ghost ve sandman yaşıyor diyorlar :clap: ve yaşıyorsalar çok iyi olur

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ya keşke gelse varya black ops diye berbat bir oyun çıkarıcaklarına MW lerden devam etseler çok daha iyi olur

Hades92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir seri için zaman geldi kanaatimce.:)
Ama gelse yine oynarım.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
1.Sherped öldü
2.Makrov öldü.
3.Roach öldü
4.Yuri öldü
5.Sandman öldü

Geçmiş yorumlara öylece bakarken dikkatimi çekti yazdıkların :D malum yeni oyun Cod ghost olacak, ve tahminin ciddi şekilde iyimiş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:)SELAMÜM ALEYKÜM beyler modern warfare 4 çıkcak daa ghost ölmedi captain price ölmedi ama daa yeni bir tane adam koycaklar bide düşman olarak bi adam koycaklar işte eğer mw4 çıkmassa oyunun bi anlamı kalmaz neden çıkmasın trailerini vermiş cod yapımcıları salakmı ama mw4 biraz sıkabilir beyler benim dediime inanmıosanız gidin başka sayfaya çünkü ben biliom mw4 ün çıkacağını adamın dedii doğru cod yapımcıları toplantı yaptı bu sefer mw 1 de kamarov ölmedi 2 de ölmedi 3 de öldü neden? çünkü kamarov 4 de çıkarsa sıkıcı olur adamı ölümsüz sanarlar ama zaekshow mu ne mw 1 de bir adam var zaeksow mu bilmiom o adamın kolundan vurdular adam aslında ölmek istemişti cod yapımcıları öle demişti ama adam gitmek istemedi eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana:rolleyes: