Modern Warfare 2 Genişleyecek

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Piyasaya sürüleli daha birkaç gün olan Modern Warfare 2 şimdiden oyun klasikleri arasındaki yerini aldı. Bu olaydam memnun olan yapımcılar ise hayranları sevindirecek bir açıklamada bulundu. Peki ya bu açıklama neydi?

Call Of Duty serisi günümüz savaşlarını anlatan Modern Warfare 2'yle kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. Daha birkaç gün önce piyasaya sürülen yapım, aldığı olumlu eleştiriler ve yakaladığı satış başarısı sayesinde, yapımcı Infinity Ward'un yüzün güldürdü. Oyunun yapımcılarından Rob Bowling'in yaptığı açıklamaya göre, firma bu mutluluğunu oyuncularla da paylaşacak.
call_of_duty_modern_warfare_2_1258019746.jpg

Bir askerin görevi hiç bitmez
Uzun bir süredir, Modern Warfare 2'nin yapımı için kafa patlatan çalışanlar, bir süre dinlendikten sonra oyuna yeni DLC'ler ekleyecek. Ayrıca Bownling, bu indirebilir genişleme paketleriyle işleri biter bitmez, bir sonraki projeleri için çalışmaların başlayacağını söyledi. Yapımcı, "MW 2 serinin sonu olmak zorunda değil" sözleriyle seriye üçüncü bir oyun geleceğinin de sinyallerini verdi.
:: Modern Warfare 3 görmek istiyor musunuz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
modern warfare 3 oyununu biraz uzun yapsalar hiç fena olmaz 1 sene boyunca oyunu bekliyoruz oyun çıkıyor 3..4 günde bitiyor tekrar 1 sene daha beklemek zorunda kalıyoruz multiplayer dersen herkes oynamıyor hoşlanmıyor en azından medal of honor kadar uzun olsa çok makbule geçer infiniti ward duy sesimizi 89tl veriyoruz 3..4 gün modern warfare oynamak içi teşekkürler...
Sn: shiftdelete.net Modern warfare 2 oyunun incelemesini bekliyoruz...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Oyun İndirildi Ve bitmek Üzere :D

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dün indirdim bugun baya bir oynadım süper oyun multi player oynıycam birazcık ta

ee bunun tadı öyle çıkar deilmi =)

+ biraz daha uzun olmalı oyun motoruna diyecek bişi yok zaten herşey muhteşem

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tüm güzel oyunların devamını bekliyoruz ama beklentilerimizi ne kadar karşılıyorlar o muallakta...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Shiftdeleteden ilk olarak bir inceleme bekliyoruz bu oyun hakkında.Ben oyunu cumartesi alacam indirmeyecem alacağım da korsan ama olsun az birşey katkımız olsun piyasaya:DGerçekten güzel oyun oyunu gerçekten iyi oynayanlar için bitirme süresi 8 saatmiş öyle okumuştum bir yerde.Gerçekten oyunları çok güzel olduğu halde çok kısa oluyor bu call of dutylerin modern warfare 3ü en az 15-28-20 saat olarak bekliyorum valla 8 saat çok kısa 1 haftaya kalmaz bitiririm bu oyunu ben ah bir elime geçse şuan öyle çok bekliyorumki cumartesiyi.Valla benim sistem belki minimumda kaldırır dedim(ilk oyun anti aliasing ve anisitropic falan 4xteydi) system requirements labta fast olarak çıktı pcm:D

ubarmen20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu indirdim ve 6 saatte bitirdim. Grafikleri 10 numara demekki grafikler yer kaplıyor. Zira oyun çok kısa :(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya bir ben indiremedim şu oyunu bugün tekrar deneyim.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Shiftdeleteden ilk olarak bir inceleme bekliyoruz bu oyun hakkında.Ben oyunu cumartesi alacam indirmeyecem alacağım da korsan ama olsun az birşey katkımız olsun piyasaya:DGerçekten güzel oyun oyunu gerçekten iyi oynayanlar için bitirme süresi 8 saatmiş öyle okumuştum bir yerde.Gerçekten oyunları çok güzel olduğu halde çok kısa oluyor bu call of dutylerin modern warfare 3ü en az 15-28-20 saat olarak bekliyorum valla 8 saat çok kısa 1 haftaya kalmaz bitiririm bu oyunu ben ah bir elime geçse şuan öyle çok bekliyorumki cumartesiyi.Valla benim sistem belki minimumda kaldırır dedim(ilk oyun anti aliasing ve anisitropic falan 4xteydi) system requirements labta fast olarak çıktı pcm:D
Aykut darbe yapıp oyunu kaptı :D Yarına suikastte ya da kazaya kurban giderse ben inceleyeceğim :D

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet Gercekten Oyun Cok Kisa ciktigi gun aldim oyunu sadece 6,5 saat surdu oyun guzel bir oyun cok gercekci ama kisa keske daha uzun olsa :huh::biggrin:

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
selam arkadaslar,
bu oyuna gercekten bayildim yaa süper mi süper.ben bu oyunu 4 saat ve 43 dakkikada bitirdim xbox 360 da,birde pc versionuyla oynicagim.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
oyuna başladık bikaç adam kovalayıp birini yaraladık diğerlerini öldürdük sonra bi bıçak çıkarıp attık oyun bitti :)

cod wwII konusuyla güzel bence...