administrator
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 47
Evet arkadaşlar açtığım bir konuda [MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] adlı üyeye hakaret içerikli mesajdan dolayı 04.09.2013 tarihinden 07.09.2013 tarihine kadar yasaklandım. Evet hakaret içeren mesaj yazdım ve yasaklandım. Buraya kadar herşey normal ama ilk hakaret içeren mesajı [MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] adlı üye yapmasına karşın moderator adil davranmamış sadece beni yasaklamıştır. [MENTION=390]hamza[/MENTION]5906 adlı üyenin mesajı şu şekildedir ; "senin gerçek bi ilkokullu amele sümüklü zerre kadar oyun oynamasınıda konu açmasınıda bilmeyen saçma sapan avatarlarla kendini tatmin eden vs vs biri olduğun anlaşıldı. zoruma giden seni desteklemesinden ziyade bu güzide forumda sizin gibi boş beyinli insanların dolaşması.( burda kimseyi gaza getirme gibi bir niyetim yok ama genel olarak tüm üyelere hakaret ediyor). Benim aklıma ilk gelen düşünce ise bu üyenin normal hayatta, beni yasaklayan moderator'ün çok samimi arkadaşı olduğu için moderator'ün sadece beni yasaklamayı seçmesidir. İkinci aklıma gelen düşünce ise moderator'ün "amele, sümüklü,beyinsiz, vs" cümlelerini hakaret değil de övgü olarak görmesidir. Eğer bu cümleler hakaret değilse burdan sayın moderator'e söylüyorum : bende bu cümlelerle size övgü yağdırmak istiyorum. Yada hakaretse o üyeninde yasaklamnasını istiyorum ki adaletli bi forum olsun........