• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Moderatör Olmak İsteyenlere Müjde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istedim vermediler sen şoförsün dediler

:) neyse zaten üni.de başladı vermeyin daha iyi
 
başvuran arkadaşlar kriterlere uyup uymadıklarını kontrol etsinler lütfen.
 
ben kriterlerin bir tanesine bile uymuyorum.zaten ben olsam kendimi mod yapmazdım

Allahtan moderatör olmak gibi bir düşüncem yok
 
Benim önerim, daha az seçici olarak moderatör alımlarını yapmanızda fayda var.En azından birkaç arkadaşa 1 haftalık bir deneme süresi vererek değerlendirirseniz daha güzel olur.
 
Forum moderatörü denince aklıma Davos geliyor :)

one minute diyorum kendime başvuramıyorum o yüzden :D
 
Ben okulların olmadığı bir ara olmak istiyorum :) Okullar olunca online vaktim düşüyor haliyle :sneaky2:
 
İstedim vermediler sen şoförsün dediler..:)

Şaka bir yana 2 defa mod başvurusu yaptım.Daha önce forumdan uzaklaştırma aldığım için kabul edilmedi.

İyi kötü birbirimizi tanıyoruz.1 yıllık üyeliğim ve 5000 küsür mesajımdan sonra az çok tanımışsınızdır beni.

Resmi bir kurum da değil ki bu site yani yöneticiler insiyatif kullanıp uzaklaştırma cezasını görmezden gelebilirler.

Tabi bunun dışında cezan olsa da olmasa da biz seni yönetici olarak görmek istemiyoruz derseniz ona lafım yok.Ki diyebilirsiniz de.

Şahsi düşüncem evde ve işte etkin olarak forumda bulunan biri olarak yararım olabileceğini düşünüyorum.
 
Eeee artık bunuda yakaladıysam beni mod yaparlar dimi
 
Büyüyünce bende mod olacam :D


Şu an standart dışıyım...İso 9001 acı markasını pek sevmem...:D
 
Ev'e internet bağlatıp sdn forumla daha çok ilgilenmeye başlayınca mod'luk isteğinde bulunabilirim ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst