• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Moderatör Olmak İster misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]

Üstat sen düşünmezmisin?

Bitirdi diye biliyorum hatta "saat 12 olduğu gibi arkama bakmadan kaçtım" yorumuyla akşam akşam beni iyi güldürmüştü:)
geldiyse sevindim , gerçekten çok bilgili biri ve aşırı yardımcı. :)
düzeltme için sağ ol.

Başvurularda kısa kısa yazanlar dezavantajlı durumdalar. Bence ne kadar çok şey yazarsanız o kadar iyi kendinizi ifade etmiş olursunuz; o yüzden formları buna göre doldurun.

Amacım kimseyi iğnelemek, rencide etmek değil ama başıma böyle birinin mod olarak gelmesi ne kadar akıllıca olur?

e2y9ehyj.jpg

Amacim sadece insanları bilgilendirmek

Askerlik bitti arkadaşlar hatta öğretmenlik görevine başladım bile, düşünceleriniz için sağolun. :)

Bende katılmak isterdim ama yeterli olduğumu düşünmüyorum.Belki seneye falan alım olursa o zaman katılırız.İlk önce hocalarımız mod olsun da öyle belki bize sıra gelir :D

Moderatör olmak sorumluluk getirir en başta hergün girip forumla ilgilenmesi lazım. Benim moderatör olma gibi istek ve çabam yok, zaten hergün zaman ayıramam. Şimdiden seçilen arkadaşımıza hayırlı olsun.

Cok zorlu bir kategoride girdim sanirim yarisa :) uzun uzun projelerimizi de yazdik bakalim hayirlisi

katılımcı arkadaşlara başarılar :) Mobil Dünya için katılanlara bol şans :mrgreen:

[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] , sayın zümrem, moderatör olmasa da hep paylaşımcı/yardımcı zaten. Gönüllerin moderatörü o. :)

Bu yükü sırtlanmaya gönüllü olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim.

Senin modlarla uğraştığın kadar modlar seninle uğraştı mı acaba. :P

Hem boşver mod olup ne yapıcan... :D

Mod olacağımdan değil. Hakkım varken ona gasp edilmesi adama koyuyor :closedeyes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@__kadıköyRAP__ , sayın zümrem, moderatör olmasa da hep paylaşımcı/yardımcı zaten. Gönüllerin moderatörü o. :)

Bu yükü sırtlanmaya gönüllü olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim.

OOO Kim Le Man Hocam gelmiş :)

Mobil dünyada aday olsammi olmasammi diye kararsizim halk ne düşünüyor aday olmami isteyenler bi beğensin ona göre bir şeyler yapayim

Hak eden birisini seçerler inşallah.

android telefon bölümü olsaydı düşünebilirdim :D

Dünya gözüyle şu [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] ü mod olarak görsem diyorum.. Sonrasında banlansam da gözüm arkada kalmayacak.. :P

Konu disi veya eglence bolumune talibim allahin izniyle butun gunum pcde geciyor

Gole giden adamı düşürmüşsün, kırmızı kartı yemişsin. Yapacak bir şey yok. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...