TURKER
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]
Üstat sen düşünmezmisin?
Üstat sen düşünmezmisin?
yanılmıyorsam vatani görevini yapmakta halen.
yanılmıyorsam vatani görevini yapmakta halen.
Daha önce hiç ceza almamış olması (Kırmızı Kart).
geldiyse sevindim , gerçekten çok bilgili biri ve aşırı yardımcı.Bitirdi diye biliyorum hatta "saat 12 olduğu gibi arkama bakmadan kaçtım" yorumuyla akşam akşam beni iyi güldürmüştü
Başvurularda kısa kısa yazanlar dezavantajlı durumdalar. Bence ne kadar çok şey yazarsanız o kadar iyi kendinizi ifade etmiş olursunuz; o yüzden formları buna göre doldurun.
Amacım kimseyi iğnelemek, rencide etmek değil ama başıma böyle birinin mod olarak gelmesi ne kadar akıllıca olur?
Yansız ve duygularına(sinir vs.) hakim olarak düşündüğüm birisin abi.Ben de sevinirim mod olursanAskerlik bitti arkadaşlar hatta öğretmenlik görevine başladım bile, düşünceleriniz için sağolun.
Cok zorlu bir kategoride girdim sanirim yarisa uzun uzun projelerimizi de yazdik bakalim hayirlisi
Cok zorlu bir kategoride girdim sanirim yarisa uzun uzun projelerimizi de yazdik bakalim hayirlisi
Askerlik bitti arkadaşlar hatta öğretmenlik görevine başladım bile, düşünceleriniz için sağolun.
Senin modlarla uğraştığın kadar modlar seninle uğraştı mı acaba.
Hem boşver mod olup ne yapıcan...
@__kadıköyRAP__ , sayın zümrem, moderatör olmasa da hep paylaşımcı/yardımcı zaten. Gönüllerin moderatörü o.
Bu yükü sırtlanmaya gönüllü olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
Okuyacağın mı?? hepsini
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] duy friendly abiyiDünya gözüyle şu @desperado64 ü mod olarak görsem diyorum.. Sonrasında banlansam da gözüm arkada kalmayacak..