Moderatör Olmak İster Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence de olay yaş ile ilgili değil. Önemli olan sorumluluk.Raporlara bakmak.Üyelerle ilgilenmek vs vs.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Forumumuzda 7 yıldır her yaştan moderatör aldık. 15 yaşında olan da vardı 35 yaşında olan da vardı. Hiçbir zaman biz buna emir veremeyiz bizden küçük yaşta moderatör alalım gibi bir düşünceye kapılmadık.

Çünkü burası SDN ve bu forumda işler rica ile yapılır. Hiçbir moderatöre emir cümlesi kurup iş yaptırdığımı hatırlamıyorum. Bunun yanında diğer forumlarda olmayan oturmuş bir moderasyon sistemimiz var. İşler tıkır tıkır yürüyor maşallah :)

Ekibimizde olmak ve arka planı görmek inanın sizlere de huzur ve şevk verecek :)

SDN forumun yönetim şeklinin farkının farkındayım. Burada olduğum için söylemiyorum bunu. Bu samimi görüşümdür. Ben genel olarak konuştum. Modluğa heves edenlere normal üyeliğin de güzel olduğunu hatırlattım. İlk mesajımdan bu mesajıma kadar kesinlikle SDN'ye bir kastım yoktur. Sözlerim meclisden dışarı.

Ahmet nereye gitti mehmet niye geldi, etraf niye bu kadar karanlık =)

Ahmet, mehmet, ali, veli, ayşe, fatma. Bu adamların suçu ne di mi? :) Hep bunlar örnek gösteriliyor. :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mobil Dünya bölümünde yardımcı olabilirim. hali hazırda ios ve android telefon ve tabletlere sahibim. Uygulama marketlerini günlük takip ederim. uygulama tanıtımları konusunda inceleme yazıları hazırlayabilirim. ayrıca abartmayı sevmem beceremiyorsam önceden belirtir ceketimi alır giderim :D.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Mobil Dünya bölümünde yardımcı olabilirim. hali hazırda ios ve android telefon ve tabletlere sahibim. Uygulama marketlerini günlük takip ederim. uygulama tanıtımları konusunda inceleme yazıları hazırlayabilirim. ayrıca abartmayı sevmem beceremiyorsam önceden belirtir ceketimi alır giderim :D.

Laf lafı açıyor :) Lafım sana değil [MENTION=161482]ewrecca[/MENTION] yanlış anlama. Bi de bizim Türk sitelerinde yetkisi alınan modların küsme durumları var ki o da ayrı bir tartışma konusu. Yetkisi alınan kayboluyor ortadan. Siteye küsüyor. Bu oranda % 80 ler civarında.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Eski yıllar aklıma geldi duygulandım :D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bölüm moderatörü sadece günde 3 konu mu açıyor?
Kolay işmiş valla.
:)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
insanlara yardımcı olabilirsek ne fayda ben fikirlerimi her halukarda paylaşırım zaten :D deneyerek sıradan kullanıcı deneyimi oluşturmayı seviyorum birde bunları paylaştınmı dadından yinmez :D ama bizim forum bu konularda biraz ilgisiz. sanırım buradaki herkez belli bir bilgi birikimine sahip olduğu için kullanıcı deneyimi sdn insanları için çok birşey ifade etmiyor.
Laf lafı açıyor :) Lafım sana değil @ewrecca yanlış anlama. Bi de bizim Türk sitelerinde yetkisi alınan modların küsme durumları var ki o da ayrı bir tartışma konusu. Yetkisi alınan kayboluyor ortadan. Siteye küsüyor. Bu oranda % 80 ler civarında.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[MENTION=161482]ewrecca[/MENTION] rumuzunu her gördüğümde, istem dışı

ewrecca yolları dar, bana bakma benim yarim var diye mırıldanıyorum. Güzel oluyor.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben sinema bölümüne başvuru yapmıştım ama bunu donanım bölümü olarak değiştirme şansım varmı @pesimist :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar Merhaba

ShiftDelete.Net ailesi o kadar hızlı büyüyor ki, biz de yönetim kadromuzu genişletmek mecburiyetinde kalıyoruz.

Şuanda Moderatör alacağımız bölümler şöyle;

• Mobil Dünya
  • Web Tasarımı
  • Sinema
  • Donanım

Moderatör adaylarında aradığımız nitelikler;

• En az 500 mesajı olması
  • Yetkilendirileceği bölüme günlük en az 3 konu açması

Başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz! :)
günlük en az 3 konu diyorsunuz ama her moderetör günde 3 konu açmıyor ki?

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oyun bölümü olsaydı süper olurdu donanım yazdım bakalım hayırlısı :D

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mod adaylarında aranan niteliklerin geçmişte yapmış oldukları değilde ileride yapacak oldukları ıcraatlarla ilgili bir madde konulması site için olumlu bir gelişme olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...