Webkurum
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Bence de olay yaş ile ilgili değil. Önemli olan sorumluluk.Raporlara bakmak.Üyelerle ilgilenmek vs vs.
Forumumuzda 7 yıldır her yaştan moderatör aldık. 15 yaşında olan da vardı 35 yaşında olan da vardı. Hiçbir zaman biz buna emir veremeyiz bizden küçük yaşta moderatör alalım gibi bir düşünceye kapılmadık.
Çünkü burası SDN ve bu forumda işler rica ile yapılır. Hiçbir moderatöre emir cümlesi kurup iş yaptırdığımı hatırlamıyorum. Bunun yanında diğer forumlarda olmayan oturmuş bir moderasyon sistemimiz var. İşler tıkır tıkır yürüyor maşallah![]()
Ekibimizde olmak ve arka planı görmek inanın sizlere de huzur ve şevk verecek![]()
Ahmet nereye gitti mehmet niye geldi, etraf niye bu kadar karanlık =)
Mobil Dünya bölümünde yardımcı olabilirim. hali hazırda ios ve android telefon ve tabletlere sahibim. Uygulama marketlerini günlük takip ederim. uygulama tanıtımları konusunda inceleme yazıları hazırlayabilirim. ayrıca abartmayı sevmem beceremiyorsam önceden belirtir ceketimi alır giderim.
o değil de bir ara toplanıp sinemaya gidelim![]()
Hobbit filmine gidelim![]()
o filme kontenjanlar dolu. satışa çıktığı an 7 tane bilet çekicem.![]()
Al benden sana 1000 mesaj hediye,modlara söylede versinler benden sana![]()
o değil de bir ara toplanıp sinemaya gidelim![]()
Konumuz "filme gitmek" değil beyler![]()
Film bölümünün mod adayı ile röportaj yapıyoruz![]()
Laf lafı açıyorLafım sana değil @ewrecca yanlış anlama. Bi de bizim Türk sitelerinde yetkisi alınan modların küsme durumları var ki o da ayrı bir tartışma konusu. Yetkisi alınan kayboluyor ortadan. Siteye küsüyor. Bu oranda % 80 ler civarında.
Aday adayı daha (bizde öyleydik, yanlış anlaşılmasın)Kabul edilirse aday olacak.
günlük en az 3 konu diyorsunuz ama her moderetör günde 3 konu açmıyor ki?Arkadaşlar Merhaba
ShiftDelete.Net ailesi o kadar hızlı büyüyor ki, biz de yönetim kadromuzu genişletmek mecburiyetinde kalıyoruz.
Şuanda Moderatör alacağımız bölümler şöyle;
- Mobil Dünya
- Web Tasarımı
- Sinema
- Donanım
Moderatör adaylarında aradığımız nitelikler;
- En az 500 mesajı olması
- Yetkilendirileceği bölüme günlük en az 3 konu açması
Başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!![]()
şifreyi gönder hocam yerine ben yazayımbikerem ben başvurmadım bile:glare:
Ben sinema bölümüne başvuru yapmıştım ama bunu donanım bölümü olarak değiştirme şansım varmı @pesimist![]()
yardımınız için teşekkürlerTekrar başvur açıklama kısmına da sinemaya başvurduğunu ama donanım istediğini belirt.