Soru Modemimin Statik İp Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim?

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Merhaba öncelikle yanlış konu olabilir. Türk Telekom Kullanıorum Tivibu'ya bağlı. Hackerlardan falan korkuyorum bu yüzden sürekli modemi kapatıp açıp ipyi değiştirmek istiyorum fakat statik iplerde ip değişmiyormuş Statik İP Olduğunu nasıl öğrenebilirim

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
İnternet üzerindeki IP adresi görme sitelerinden IP adresini teyit et. Ardından da modeme reset at ve yeniden IP'ye bak, eğer IP aynı ise statik IP'ye sahipsinizdir.

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
İnternet üzerindeki IP adresi görme sitelerinden IP adresini teyit et. Ardından da modeme reset at ve yeniden IP'ye bak, eğer IP aynı ise statik IP'ye sahipsinizdir.
önce what is my ipaddress e girdim ilk testimi yaptım sonra sitenin linkinin orda sayılar yazıyordu onun ve detayların resmini çektim sonra modeme reset atıp tekrar yaptım decimal ve konum hariç herşey farklı yani modemim statik ip değil di mi

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
önce what is my ipaddress e girdim ilk testimi yaptım sonra sitenin linkinin orda sayılar yazıyordu onun ve detayların resmini çektim sonra modeme reset atıp tekrar yaptım decimal ve konum hariç herşey farklı yani modemim statik ip değil di mi
Evet, statik IP değil.

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
yanıt bekliyorum ç

oh tamam rahatladım yani modemi düzenli olarak resetlersem hiçbir hacker falan bulaşamaz değil mi
Sisteminize niye girsinler ki? Böyle bir durum olmaz. Bence fazla korkuyorsunuz, modemi sürekli olarak +yeniden başlatmanıza gerek yok.

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sisteminize niye girsinler ki? Böyle bir durum olmaz. Bence fazla korkuyorsunuz, modemi sürekli olarak +yeniden başlatmanıza gerek yok.
benim bir ara tiktok hesabım vardı 1 tane video atmıştım sonra İpadim kırıldı e postaya etkileşim sağlayamıyordum ve eğer ya birileri öğrenip adresimi bulup bana zarar verirse diye korkuyorum bugün haber gördğm tiktokla ilgili baya bi uğraş sonucu icloud mailime girdim baktım herhalde hesabı silmişim ama ben normalde takık bir insanım bu yüzden çok takıyorum tereddütlüyüm bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve sadece sisteme değil adresimi öğrenirlerse diye