jnsMavx105eFX
Öğrenci
Aynen sorduğunda sms ya da whatsapptan yolluyorum biraz şaşırıyorlar ama...Güçlü bilgisayarı olan kırabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Misafir soruyor mu şifreyi?
Aynen sorduğunda sms ya da whatsapptan yolluyorum biraz şaşırıyorlar ama...Güçlü bilgisayarı olan kırabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Misafir soruyor mu şifreyi?
Aynen sorduğunda sms ya da whatsapptan yolluyorum biraz şaşırıyorlar ama...
Tamam sana 500PB HDD alacağım hediyem olsunGüçlü bilgisayarın 500PB HDD'si de olması lazım. .d
Sen benim bakkal amcamın fikrine nasıl gülersin (!) Seni bakkal amcama diyeceğim. Hacklesin seni.
Güçlü bir bilgisayarı olup 500PB HDD'si de varsa gitsin 100 tlye de net bağlatsın niye bu kadar uğraşıyor kiGüçlü bilgisayarın 500PB HDD'si de olması lazım. .d
Hem muhteşem hem gülme reaksiyonu atamıyoruz. :CTamam sana 500PB HDD alacağım hediyem olsun
Sen benim bakkal amcamın fikrine nasıl gülersin (!) Seni bakkal amcama diyeceğim. Hacklesin seni.
Belki misafir işsiz uğraşıp kırmasını başaracak.Wps kırılması imkansız.
Sende şunu at ;Hem muhteşem hem gülme reaksiyonu atamıyoruz. :C
Kapattım wpsyi uğraşmasınBelki misafir işsiz uğraşıp kırmasını başaracak.![]()
işsizler yapar zamanımdaBelki misafir işsiz uğraşıp kırmasını başaracak.![]()
Baktım da 500PB=500M GB ediyorGüçlü bir bilgisayarı olup 500PB HDD'si de varsa gitsin 100 tlye de net bağlatsın niye bu kadar uğraşıyor ki![]()
Yetmez (!) Daha çok lazım.Baktım da 500PB=500M GB ediyor![]()
Bilgisayar siboplarını mı çalıyorsunuz ?Bende Haçkırım hemde e-Sibopçuyum
Sibopçu?Bende Haçkırım hemde e-Sibopçuyum
E-SporcuBilgisayar siboplarını mı çalıyorsunuz ?
E-SporcuSibopçu?
Modemi güvene almak istiyorsanız, aşağıdakileri yapmanız yeterli.Merhabalar, bundan daha öncelerinde modem arayüzünde komşunun cihazlarını yakalamıştım, ve şifreyi 62 haneli yapmıştım bir daha modem arayüzünde göremedim fakat modem arayüzünde internete bağlı olduğu halde LAN da kendilerini gizleme şansı var mıdır çünkü ben modemi kapattığımda uzaklaştıklarını da şahsen gördüm.
Ben tilgin modem kullanıyorum Wifi ağ adı gizleme ve WPS kapatma dışında diğerlerini yapamadım ve MAC adreslerinde şu an sadece kendi cihazlarımız gözüküyor. CCMP, Client isolation, ve ben de WPA seçenekleri olarak WPA2 WPA2/WPA WPA var hangisini seçmeliyim?Modemi güvene almak istiyorsanız, aşağıdakileri yapmanız yeterli.
Bunları yaparsanız 62 haneli şifreye ihtiyacınız olmaz 6 haneli bir şifreyi bile kıramazlar.
1- Wifi ağ adını değiştirin ve gizleyin.
2- Güvenlik anahtarı olarak sadece WPA2/WPA3 açık bırakın.
3- Chipher olarak sadece CCMP ( AES ) seçin.
4- Client isolation'ı aktifleştirin.
5- WPS'i kapatın.
6- MAC Adress filtresinde sadece sizin cihazlarınıza izin verin diğerlerinin tamamını engelleyin.
WPA2 yi seçmelisiniz, CCMP ve client isolation da varsa güvenlik için yeterli olur.Ben tilgin modem kullanıyorum Wifi ağ adı gizleme ve WPS kapatma dışında diğerlerini yapamadım ve MAC adreslerinde şu an sadece kendi cihazlarımız gözüküyor. CCMP, Client isolation, ve ben de WPA seçenekleri olarak WPA2 WPA2/WPA WPA var hangisini seçmeliyim?