• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Modemi televizyona bağlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Qenzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qenzi

Asistan
Arkadaşlar birtane modem var bizde ama bir tane de wifi ye bağlanabilir uydu alıcısı var yani youtube ye girebiliyon İnternete ama uydu alıcısını nasıl İnternete baglicam?

Hocam hiçbir bilgi vermiyosun. Uygu alıcının markası ne? Uydu alıcısının wifi bölümüne gir. Kablosuz ağları tarar kendini wifi ağını bulunca wifi şifreni yaz ve bağlan.

Uydu alıcısında wifi dahilimi yoksa ayrı bir antenmi kullanıyorsun.

Uydu alıcısındaki wifi üzerinde usb girişli bir antenmi var yani onu demek istedim, o önemli o kadar ama aşağıdaki yolları izlersen olacağını düşünüyorum.

1 | Uydu alıcınızın “Ağ Ayaları”ndan “Bağlantı Türü” olarak “Wi-Fi Ağı”nı seçiniz.

2 | Wi-Fi yapılandırma bölümünden Wi-Fi bağlantı ismininizi seçerek giriş yapınız.

3 | Açılan sayfada kumandanın numerik tuşları ile giriş yapabilir yada ekran klavyesinden giriş yapabilirsiniz.

Uydu alıcısındaki wifi üzerinde usb girişli bir antenmi var yani onu demek istedim, o önemli o kadar ama aşağıdaki yolları izlersen olacağını düşünüyorum.

1 | Uydu alıcınızın “Ağ Ayaları”ndan “Bağlantı Türü” olarak “Wi-Fi Ağı”nı seçiniz.

2 | Wi-Fi yapılandırma bölümünden Wi-Fi bağlantı ismininizi seçerek giriş yapınız.

3 | Açılan sayfada kumandanın numerik tuşları ile giriş yapabilir yada ekran klavyesinden giriş yapabilirsiniz.
Uydu alicisinin usb girisi var 2 adet antene bağlı