Yardım Modeme Dokunmadan , Temassız Açıp Kapatmam Için Bir Yol Var Mı?

hakan yavaş134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modemimizin konumu sürekli açıp kapatmaya ters ve genel olarak her gün bir kere açıp kapatılıyor internet. uzaktan uygulama ve ya tercihen uygulamasız bir yol var mı? yardım ederseniz sevinirim.

Reaksiyon puanı
67
Modem arayüzü üzerinden modeminizi yeniden başlatabilirsiniz. Genellikle modem arayüzüne Wi-Fi veya Ethernet bağlantısı ile modemin bulunduğu ağa bağlı iken 192.168.1.1 adresinden erişebilirsiniz. Modem arayüzüne giriş sağlamak için gerekli olan kullanıcı adı ve şifreye modeminiz üzerinde bulunan etiket üzerinden erişebilirsiniz.

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137
hayır sanırım daha sonrasında değiştirdik şu anda nokia marka modem kullanıyoruz
peki modemin alt kısımını veya etrafını inceleyebiliyor musunuz? modemde bir etiket olacak bu etikette arayüz şifresi ve kullanıcı adı yazar
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki modemin alt kısımını veya etrafını inceleyebiliyor musunuz? modemde bir etiket olacak bu etikette arayüz şifresi ve kullanıcı adı yazar
ama siz vodafone kullandığınız için deneyin;
ilk önce 192.168.1.1 yazın tarayıcıya girdiğiniz sayfada kullanıcı adı ve şifre kısmına vodafone yazın

hakan yavaş134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modem arayüzü üzerinden modeminizi yeniden başlatabilirsiniz. Genellikle modem arayüzüne Wi-Fi veya Ethernet bağlantısı ile modemin bulunduğu ağa bağlı iken 192.168.1.1 adresinden erişebilirsiniz. Modem arayüzüne giriş sağlamak için gerekli olan kullanıcı adı ve şifreye modeminiz üzerinde bulunan etiket üzerinden erişebilirsiniz.
modemi yeniden başlatırsam bağlı cihazlardak
kullanıcı adı yazıyor ama arayüz şifresi kısmını bulamadım. web key var o mu acaba

ama siz vodafone kullandığınız için deneyin;
ilk önce 192.168.1.1 yazın tarayıcıya girdiğiniz sayfada kullanıcı adı ve şifre kısmına vodafone yazın
evet girdim şfre ve kullanıcı adına bunu yazınca peki şu anda ne yapmalıyım