- Reaksiyon puanı
- 2,146
Hotspot Shield kullanıyorum. Bu ayarları doğrudan modem veya router'a kursam olmaz mı? Bilen, yapan var mı?
Hotspot Shield kullanıyorum. Bu ayarları doğrudan modem veya router'a kursam olmaz mı? Bilen, yapan var mı?
Hotspot shield yalnizca client bazli vpn tunneling destegi veriyor. Yani agdaki her cihaz kendi client yazilimlariyla vpn sunucuya erisim sagliyor. Open vpn ya da pptp protokollerine acik bir yapilandirma sunmadiklari icin soz konusu ayar o servisle mumkun degil. Bkz. List of unsupported devices
Ancak open vpn platformu kullanan ve modem uzerinden vpn client konfigurasyonuyla kullanilabilen (sadece bir ornektir) PİA incelenebilir.
Dipnot: ASUS N17U Modeli bu konuda yazilimsal bir handikapta o yuzden bu modelle erisim saglamaya calistiginizda basaramiyorsunuz ve firma bu problemden dolayi modemi iade aliyor.
geçmiş ola artık iade edemezsin 1 yıl olmuş... ise iade etme şansın yok...Aynı modemden bendede var ne hikmetse bende VPN yapamıyorum , alalı 1 yıl oldu , iade etsem paramı geri veriler mi?
geçmiş ola artık iade edemezsin 1 yıl olmuş... ise iade etme şansın yok...