Modem Tıkanıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnrakts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Ben özel bi işletmede bilgi işlem departmanında çalışıyorum şöyle bi sorunum var.
Kablosuz wifi den bi kaç gün bağlanıyorsunuz internette herşeyi yapabiliyorsunuz bi kaç gün sadece bağlanabiliyosunuz ama
internet vermiyor.
Çok yol denedim ama olmadı en son geçen günlerde resetledim öyle açık şimdi ama sürekli yapıyor birden fazla modemde aynı sorun var.
benim sormak istediğim bunları böyle tıkayan ne olabilir bi noktadan sonra böyle oluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

connaught

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Ben özel bi işletmede bilgi işlem departmanında çalışıyorum şöyle bi sorunum var.
Kablosuz wifi den bi kaç gün bağlanıyorsunuz internette herşeyi yapabiliyorsunuz bi kaç gün sadece bağlanabiliyosunuz ama
internet vermiyor.
Çok yol denedim ama olmadı en son geçen günlerde resetledim öyle açık şimdi ama sürekli yapıyor birden fazla modemde aynı sorun var.
benim sormak istediğim bunları böyle tıkayan ne olabilir bi noktadan sonra böyle oluyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hat kablosunda sorun olabilir
Merak ettigim kablosuz yayinda sorun olunca modem kablolu nete cikiyormu
Son olarak modemlerin firmware guncel olsun
Ayni hatta farkli mofemlerin sorun cikarmasi normal degil

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi aynı hatta kablolu hatta sıkıntı olmuyor hatta bilgisayarlar bile bazen sorunsuz bağlanıyor oda güncel zaten. bi noktadan sonra oluyor herşey.

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç bilen biri yokmudur ya

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Modemlerin hepsi aynı mı,yazılımlarında bir sorun olabilir.Kablosuz modemler aynı dağıtıcıyla temastaysa sorun modemlerde olmayabilir,merkez dağıtıcıyı kontrol edin.Diğer türlü kablolunun devam edip kablosuzun kesilmesinden hiçbir şey anlamadım.

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi farklı modem. Tek bir dagıtıcıdan çıkıyor hepsi. Ama onuda kontrol ettim dagıtıcı olmadan da direk ana modemden bagladım sonuç aynı.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hepsinin wireless kartlarında sıkıntı vardır diycem ama hepsinde birden olması imkansız gibi

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi reset yapıyorum root ediyorum düzeliyor ama 1 2 gün devam ediyor bi yerden sonra sanki kotası dolmuş gibi kalıyor. Baglanıyor ama ınternet yok.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O zaman ana modemde sorun var,bir de onu değiştirip deneyin.Gene olmazsa sizin internet bağlantınıza birinin ahı dokunmuş :D

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kullandigin cihazlar nedir
hangi cihaza kac bilgisayar baglaniyor. Switch, dsl modem markalari nedir yapin hakkinda daha ayrintili bilgi verebilir misin?

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman ana modemde sorun var,bir de onu değiştirip deneyin.Gene olmazsa sizin internet bağlantınıza birinin ahı dokunmuş :D
kesinlikle :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kullandigin cihazlar nedir
hangi cihaza kac bilgisayar baglaniyor. Switch, dsl modem markalari nedir yapin hakkinda daha ayrintili bilgi verebilir misin?
Kardeşim çarşamba günü yazabilirim bu bilgileri ama modemlerde sorun oldugunu sanmıyorum en sonuncusunu daha 2 ay olmadı alalı

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
kesinlikle :)

Kardeşim çarşamba günü yazabilirim bu bilgileri ama modemlerde sorun oldugunu sanmıyorum en sonuncusunu daha 2 ay olmadı alalı

Cihazin yeni olmasi sorun cikarmayacagi anlamina gelmez. Cihaz secimi yanlis olabilir v.b.

cnrakts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tplink var tenda var bide yanlış hatırlamıyosam airties var

firewall cihazından kaynaklanabilirmi ?