Factory90
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 19
Arkadaşlar merhaba Türknet VDSL 35Mbps internetim var 1 hafta tatile gittim gitmeden modemin fişini çektim boşuna açık kalmasın diye 1 hafta sonra geri döndüm modemi prize taktım açıldı hızım 32Mbps olması gerekirken 5-7Mbps gördüm daha önce tam hız alıyodum sorun yoktu şimdi niye böyle oldu anlamadım bide bende tp-link TDW9970 modem var şimdi ilk kurulumda arkadaş geldi eve kurulumu yaptı bendeki modemi taktık bizim telefon prizi eski biraz 3 girişli adaptörle taktık adsl ışığı yanmadı hiç sonra kendi modemi çıkardı test etmek için kendi modemini taktı bütün ışıklar direk yandı sabit şimdi modemimmi arızalı değişmemmi gerekiyo anlamadım 1-2dk sonra adsl ışığı yanıp sönüyo sonra tamamen gidiyo yanmıyo sabit kabloyu 5-6defa çıkar yapınca anca dsl ışığı sabit yanıyo çok zorluyo beni bir temazslıkmı var anlamadım size ne yapmayalım yeni modem alimmi yoksa bina girişindeki kabloları kontrol ettirimmi bi elektrikçiye yani gerçi dışardaki kutuda herhangi bir sorun yokda bizim üst kattaki ev sahibide internet kullanıyo bizimkiyle onların portları aynı kutuda bi yardımcı olursanız çok sevinirim.