Modem Önerisi?

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Merhabalar arkadaşlar. Evde ttnetin interneti ilk bağladığım zaman verdiği AirTies Air5650TT model modemi kullanıyorum ve artık internetimde kopmalar ve hız düşüklüğü baya artmaya başladı. Yeni modem arayışı içerisindeyim. Orta yollu ve kaliteli modem tavsiyesi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. ?

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Merhaba iyi akşamlar, oturduğunuz bölge VDSL destekliyor değil mi?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bu marka hakkında pek bir bilgim yok hocam, genelde Asus veya TP-Link markaları arasında kaldım.
Biraz araştıtırsanız çok iyi bir modem olduğunu görebilirsiniz. Dh üzerinde yetkilileri ve konusu var hiç şikayet görmedim kullanıcılarından. Hepsi memnun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu marka hakkında pek bir bilgim yok hocam, genelde Asus veya TP-Link markaları arasında kaldım.
Biraz araştıtırsanız çok iyi bir modem olduğunu görebilirsiniz. Dh üzerinde yetkilileri ve konusu var hiç şikayet görmedim kullanıcılarından. Hepsi memnun.

mehmeterdogannet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
. bunu kullanıyorum ama pek de memnun değilim. Belki de internet turknet olduğu içindir.

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55

Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Fiyatı
Hocam peki bu modeli nasıl extra dsl modeline göre? Malum fiyat farkı biraz fazla ikisinin arasında.

. bunu kullanıyorum ama pek de memnun değilim. Belki de internet turknet olduğu içindir.
Doğrudur hocam. Turknetle alakalı baya sorun yaşayan bir arkadaşım vardı. O da ilk önce modemle alakalı mı diye düşündü ama sorun Turknette idi.