Modem Önerisi?

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Merhabalar arkadaşlar. Evde ttnetin interneti ilk bağladığım zaman verdiği AirTies Air5650TT model modemi kullanıyorum ve artık internetimde kopmalar ve hız düşüklüğü baya artmaya başladı. Yeni modem arayışı içerisindeyim. Orta yollu ve kaliteli modem tavsiyesi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. ?

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Bütçeniz nedir, Altyapınız VDSL destekliyor mu?

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Son düzenleme:

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Konu açarken hata aldım hocam ondan kaynaklı oldu galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 tl civarı bir bütçem var hocam. VDSL destekliyor.

Bütçenizi 100₺ daha genişletebilirsiniz çift kanal destekleyen bu modeli öneririm

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual Fiyatı
Hocam bu modemle tavsiye ettiğin modem arasında nasıl bir fark var? Bir arkadaşım da bu modeli önerdi.
Bu daha iyiymiş hocam alabilirsiniz size uygunsa.

Bütçenizi 100₺ daha genişletebilirsiniz çift kanal destekleyen bu modeli öneririm

Ben de bunu kullanıyorum hocam.

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Bu daha iyiymiş hocam alabilirsiniz size uygunsa.

Ben de bunu kullanıyorum hocam.
Memnun musunuz peki hocam? Birkaç yorumda WiFi kapsama alanının çok geniş olmadığını söyleyenleri gördüm. Modemle birlikte modeme biraz uzak odalar için router de kullanmak gerekir mi?

• Beğen
Reactions: bwr

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Memnun musunuz peki hocam? Birkaç yorumda WiFi kapsama alanının çok geniş olmadığını söyleyenleri gördüm. Modemle birlikte modeme biraz uzak odalar için router de kullanmak gerekir mi?
Kesin emin olmamakla birlikte 3+1 evimde tüm odalarda tam kapasitede çekiyor.

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Bütçeniz nedir, Altyapınız VDSL destekliyor mu?
Hocam önceki cevabımda VDSL destekliyor demiştim, tekrardan baktığımda altyapımın VDSL olmadığını öğrendim. Modemden önce VDSL'e geçmem gerekiyor sanırım. Bunun için nasıl bir talepte bulunabilirim, bilginiz var mı?

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Yaşadığınız ilçeye bağlı TürkTelekom Müdürlüğüne gidip VDSL altyapı başvurusunda bulunmanız gerekiyor.

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Yaşadığınız ilçeye bağlı TürkTelekom Müdürlüğüne gidip VDSL altyapı başvurusunda bulunmanız gerekiyor.
Peki olumlu bir dönüş alma şansım nedir? İnternette biraz bu konuya baktığımda dilekçe verip başvuru yapmak bazen yeterli olmuyormuş.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Hocam birkaç kişi dilekçe verirse süreç hızlanabilir. Ama hayır, yapmayacağız derlerse Twitter üzerinden Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı @krc_ysf 'a ulaşın profiline bir tweet atarak. Altına TT destek yardımcı olacaktır.

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Hocam birkaç kişi dilekçe verirse süreç hızlanabilir. Ama hayır, yapmayacağız derlerse Twitter üzerinden Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı @krc_ysf 'a ulaşın profiline bir tweet atarak. Altına TT destek yardımcı olacaktır.
Teşekkürler ?

• Beğen
Reactions: bwr