Soru Modem kopma sorunu

Serkan CS:GO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamlar arkadaşlar direk olaya giriyorum geçen gün laptoptan modeme wi-fi yoluyla bağlı bi şekilde video izliyodum ger zamanki gibi ama birden video dondu ve ağa bağlı olmadığımı gördüm tekrar bağlan dedim bu aga baglanilamiyor dedi bütün cihazlarım sorunsuz baglanirken bilgisayarim bağlanmıyor hem pc yi hep modemi defalarca sıfırladım ancak sorun devam etti başka ağlara baglanabiliyirum ama kendikime baglanamiyorum yardim edebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bağlantı bazen gidip geliyor

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,395
Bağlantın komple gidiyorsa modemlik sıkıntı olabilir. Modemin arkasında bulunan küçük siyah düğmeye uzunca basın ve modeminizi sıfırlayın. Ondan sonra modeminizin arayüzüne gelip gerekli kurulumları yapın. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız internet sağlayayıcınız sizi yönlendirecektir.

Reaksiyon puanı
76
Merhaba. Yalnızca modemi sıfırlama işlemi bunun için yeterli değildir, bu laptopu CCleaner ile detaylı temizleyin. Netten bulaşan bazı virüsler nedeniyle bu sıkıntı olabiliyor, nette Wİ-Fi ile laptopda film izlerken bir ara başıma gelmişti Diğer cihazlarda sorun olmayıp sadece laptopda bunun olması, ona netten bir virüs bulaştığından ağ bağlantısının sürekli kopuk olarak kalınmasına neden olunmuş olabilir. Kolay gelsin.

Serkan CS:GO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba. Yalnızca modemi sıfırlama işlemi bunun için yeterli değildir, bu laptopu CCleaner ile detaylı temizleyin. Netten bulaşan bazı virüsler nedeniyle bu sıkıntı olabiliyor, nette Wİ-Fi ile laptopda film izlerken bir ara başıma gelmişti Diğer cihazlarda sorun olmayıp sadece laptopda bunun olması, ona netten bir virüs bulaştığından ağ bağlantısının sürekli kopuk olarak kalınmasına neden olunmuş olabilir. Kolay gelsin.
Bedava sürümüyle yapsam olur mu 40 dolar baya pahalı bir değer benim için

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Bedava sürümüyle yapsam olur mu 40 dolar baya pahalı bir değer benim için
Dostum,virüslük pek bir sorun olacağını sanmıyorum.Kabloları,Modemi kontrol et.Eğer elde edebilirsen farklı bir modem ile dene.Öncesindede modemi resetle.