Modem değiştirince yaşadığım kopma sorunu

lindemanntill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Son zamanlarda internet bağlantım çok yavaş olduğu için kullandığım TTNET TPLINK modemini evde var olan bir TTNET AIRTIES modemiyle değiştirdim. İnternetim hızlandı ama 15 dakikada bir modemdeki power ışığı hariç tüm ışıklar sönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Özellikle modemin arayüzüne girmeye çalıştığımda hemen kopuyor.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Onceki Modeminizi veya Varsa Edinebilirseniz (Es,Dost, Akraba) Baskaca Bir Modem Ile Tekrar Deneyimleyip Baglantinizla Ilgili Olup Olmadigini Tecrübe Edin.
Hangi Durumdan Kaynaklandigina Kanaat Getirdikten Sonra Teknik Destek Icin Müsteri Hizmetleriyle Iletisime Gecip Dosya Olusturun.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Son zamanlarda internet bağlantım çok yavaş olduğu için kullandığım TTNET TPLINK modemini evde var olan bir TTNET AIRTIES modemiyle değiştirdim. İnternetim hızlandı ama 15 dakikada bir modemdeki power ışığı hariç tüm ışıklar sönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Özellikle modemin arayüzüne girmeye çalıştığımda hemen kopuyor.
Ttnetin verdiği modemlerden pel hayır gelmiyor. Şunun gibi cihazlar daha uzun ömürlü.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Türk telekom modemler 190-200 tl civarında. O 50 lira fazla paraya mis gibi Asus modemler var.

lindemanntill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Airties ı güncelleyemiyosudur, eski olmalı, ADSL modem kodu eski oalblir. telekomun verdiği modemde işini görmüyorsa, daha kaliteli güncel bir şey al. Keenetic var, bambaşka bir ürün. böyle bir ürün yok.

Benim kullandığım.

Airties yaklaşık 5-6 senelik bir ürün ama neredeyse hiç kullanılmadı. Güncellemeye gelince modemin arayüzünden güncellemeye çalıştım ama modemin arayüzüne girdiğimde o kadar sık kopuyor ki güncellendi mi güncellenmedi mi anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onceki Modeminizi veya Varsa Edinebilirseniz (Es,Dost, Akraba) Baskaca Bir Modem Ile Tekrar Deneyimleyip Baglantinizla Ilgili Olup Olmadigini Tecrübe Edin.
Hangi Durumdan Kaynaklandigina Kanaat Getirdikten Sonra Teknik Destek Icin Müsteri Hizmetleriyle Iletisime Gecip Dosya Olusturun.
Eski modemi taktığımda internet hızı düştü, kopma ortadan kalktı. Kesinlikle modemle alakalı bir durum.

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
dostum bendede oldu deiştirdim modemi evin tüm tesisatlarını değiştirdim düzeldi :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Airties yaklaşık 5-6 senelik bir ürün ama neredeyse hiç kullanılmadı. Güncellemeye gelince modemin arayüzünden güncellemeye çalıştım ama modemin arayüzüne girdiğimde o kadar sık kopuyor ki güncellendi mi güncellenmedi mi anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski modemi taktığımda internet hızı düştü, kopma ortadan kalktı. Kesinlikle modemle alakalı bir durum.
Yeni Modem Zannımca Yüksek Hızlı Bağlantıyı Kaldırmıyor O Yüzden Öyle Yapıyor.