Modem değişikliği???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alinux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alinux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ttnetin bi modemi var elimde 4 sene önce almıştım şimd i daha yenisini aldım tp-linkin ancak onu taktığımda bir türlü internet gelmedi driverını kurdum ayarlamalarını yaptım fakat lmadı nasıl yapılacağını bi anlatırmısınız eksik bişeylermi yapıyorum...?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ayarları yaptım derken kullanıcı adını filan arayüzüne girdin mi ? Modemin bütün ışıkları yanıyor mu ? bilgilendir az.

Alinux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarları yaptım derken kullanıcı adını filan arayüzüne girdin mi ? Modemin bütün ışıkları yanıyor mu ? bilgilendir az.

yanıyo yaa ışıklar ama herhalde modemin içine girememiştim çünkü arkadaştan aldım modem unutmuş modemin şifresini :D

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Modemin arayüzüne girip ttnet ile ilgili kendi kullanıcı adını ve şifreni girmen gerek. Şayet driver yüklerken bunu yaptıysan hangi ışıklar yanıyor bi onları kontrol ediver.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
yanıyo yaa ışıklar ama herhalde modemin içine girememiştim çünkü arkadaştan aldım modem unutmuş modemin şifresini :D

Modemin şifresini unuttu ise reset tuşuna uzun süre basılı tut ışıklar yanıp sönünce modem şifresi resetlenir. Kullanıcı adı admin şifre admin yada password dur büyük ihtimal ttnet modemi ise şifre ttnettir.

Alinux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saolun bilgiler için.