Modem cihaz engelleme

relight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende modem var ama acilen bu modemin telefon görmemesi lazım yani ne olurda benim telefon modemi görmez wifi olarak engelleme olanı yaptım bu MAC adresi falan ama her seferinde tekrar bağlanıyor. benim telefon adresine kalıcı ban atma şansımız yokmu yani modem resetlendigi an sürekli mac engel lsitesi 0 lanıyor bide kopma oldugu ıcın sureklı resetlenıyor acil yardım lazım ben nasıl kurtulcam şu wifiden yani benim wifi bağlan dedigim halde bağlanmamasını istioyum böyle virüs falan yokmu şunu halledelim bağlasın istemiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Millet bağlanamama sorunu yaşar benimki tam tersi bağlanma sorunu yaşamak istiyorum öyle brişey yapalımki telefon o ağa bağlanamasın ?

Millet bağlanamama sorunu yaşar benimki tam tersi bağlanma sorunu yaşamak istiyorum öyle brişey yapalımki telefon o ağa bağlanamasın ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mesajlari ardarda guncellemenize gerek yok çözüm bilen varsa yazar zaten

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
modem resetlenince MAC engellemeleri sıfırlanmaz ki

relight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar düzeltiyorum.Modemi kapaynıca değil telefonu kapayınca yani mac adresini ekledim modemden şuan giremiyro ancak telefonu açtım kapadım tekrar giriyor.wifi kapatma tuşu yok ama kapamamam lazım ya benim tek derdim girmesin yani engel olsun orda.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
kendi yani telefon wifi bağlantı listesinden bağlandığınız modeme gelin ilgili modem üstünde seçimli iken bir menü açılması lazım unut yada reddet diye sen unutu seç (=

relight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum gene anlatamadım derdimi ambassador dostum biliyorum Unut diyorsun gidiyor sonra aç kapa yapıyorsun gene geliyor. Bende diyorumki ya hiç görmesin bu ağı yada ağı görse bile şifreyi yazınca bağlanmasın bi kusuru olsun.illa kablosuz çipini mi sökeyim telefonun =)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
telefonun modemi görmesini istemiyorsan tersini yap
modemini gizle kimse göremesin modemin arayüzünden wifi ismini verdiğin yerde ssid gzilemeyi aktif yap böylelikle modemini kimse görmez sende telefonda modem ismimi güvenlik ve şifreyi manuel girersen wifi ye bağlanırsın
http://m.youtube.com/watch?v=1uOZQQvZu_k

relight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradğım cevap geldi clietns eyllvah kardeşim yaptım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dostum özel değilse neden bağlanmasın istiyorsun çok merak ettim valla ?

Reaksiyon puanı
16,128
mdemin ayarında wifi'yı kapatma var yok gene olmadı dersen klasik olmuş bir şey derim modemi kutusuna koy ve aldığın yere götür deki kullanamıyorum de onlar icabına bakar.