Modem arayüzüne giremiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, kullandığım modem tp-link 8961nd.Modeme wireless ile cihaz bağlandığı zaman, kablolu olsun olmasın arayüze girilmiyor.
Arayüze girmek için her defasında açma kapama tuşunu kullanıyorum.Wireless ile başka cihaz bağlandığında yine arayüz erişmi kapanıyor.
Çok araştırma yaptım, firma desteğini defalarca aradım pek yardım edemiyorlar.Bu dhcp olayından olabilirmi lütfen yardım edin.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
192.168.1.1 ip adresini adres çubuğuna yazıp denedin mi

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birde 192.168.2.1 dene bunu google chrome yada diğer web tarayıcıların adres satırına yapıştırıcaksın

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
192.168.1.1 ip adresini adres çubuğuna yazıp denedin mi

Zaten arayüze giriş adresi olarak onu kullanıyorum.Mesele arayüze girememe meselesi.Adresi girdiğimde sayfa görüntülenemiyor.Modeme reset attığımda yada açma kapama düğmesinden kapattıktan sonra rahat girebiliyorum.Ne varki wireless ile bir telefon yada laptop modeme giriş yapıp kayıt olduğunda, modem arayüzüne giriş olmuyor.

Dhcp bölümünde, ip havuzu, kiralama süresi vs oynamadığım yer kalmadı.

mmahmut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalr nokia n8 cep telfonumdan ne zaman wifi yle internete bağlansam modem reset atıyor modem dlink dsl2640u

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede öyle ama ben bir ara ayarları oynadım

YARDIM!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modemin arkasındaki küçük reset düğmesine basarsanız arayüzüne girebilirsiniz ancak arayüze girdikten sonra ayarlamaları tekrar yapmalısınız size verilen sözleşmede kullanıcı adı şifre yazar onu ara yüzüne girmeniz gerekir intarnete bağlanmanız için aynı sorun bendede var malsef tp-link ler öyle sanırım tp-link kendi arayüzünü siliyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler resetleyip denedikten sonra yine aynı hata web sayfası görüntülenemiyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba; 1-Mcafee yüklü mü 2-Komut satırını açıp ping 192.168.1.1 yazdığınızda cevap veriyor mu 3-Firewall var mı 4-Kablolar sağlam mı ve cat5 mi ? 5-DHCP'nin verdiği aralıkta IP adresi veriyor mu

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
:mad:Server Açıcam Portlu Ama Girmiyor yardım

Değerli Müşterimiz,

Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için kullanmış olduğunuz cihazın model numarasını ve tam olarak yapmak istediğiniz işlemi, son olarakta aldığınız hatayı iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

2pqjsiw.jpg

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
modemi sıfırlar mısın olmazsa frimwer update yaparmısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modem arayüzüne giremiyorum 192.168.1.1 ve 192.168.2.1 ye girince kimlik doğrulaması istiyor modem adı ve şifresi geçerli olmuyor nasıl giricem

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
modem arayüzüne giremiyorum 192.168.1.1 ve 192.168.2.1 ye girince kimlik doğrulaması istiyor modem adı ve şifresi geçerli olmuyor nasıl giricem

Merhaba,

Modemin standart kullanıcı adı ve şifresi admin ve admindir. Eğer bu şekilde giriş yapamıyorsanız cihazı resetleyip tekrar kurmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,
banner.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardm edin lütfen masaüstü bilgisayarmdan kablolu wifiye bağlanabiliyorum ama hiçbi telefon o wifiyi bulmuo görmüyoo ne yapmam lazm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de sorunum aynı tplink modem kullanıyoruz modem arayüzüne ulaşamıyorum açmiyor tarayici iki farklı bilgisayarda denedim açılmıyor yardımcı olur musunuz

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Benim de sorunum aynı tplink modem kullanıyoruz modem arayüzüne ulaşamıyorum açmiyor tarayici iki farklı bilgisayarda denedim açılmıyor yardımcı olur musunuz

Merhaba,

Kullanmış olduğunuz modemin model numarasını bizimle paylaşabilir misiniz ?

Saygılarımızla,
TP-LINK Türkiye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb zyxel modem kullanıcısıyım ama modem ara yüzüne giremiyorum şifreyi değiştirmek istiyom ama modemin arayüzüne giremiyom yardımcı olursanız sevinirim

cmptrteac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Bende Zyxel NBG-416N model modemin ara yüzüne giremiyorum. şifreyi değiştirmek istiyom ama kullanıcı adı ve parola istiyor. Daha önceki kullanıcı adı ve parolayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Merhaba. Bende Zyxel NBG-416N model modemin ara yüzüne giremiyorum. şifreyi değiştirmek istiyom ama kullanıcı adı ve parola istiyor. Daha önceki kullanıcı adı ve parolayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Üzgünüm Zyxel cihazlar hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Sanırım konuyu Zyxel ana başlığına yazabilirsen bilgisi olan forum kullanıcıları yardımcı olabilir.

H

Hasanrcn

SDN Okuru
Modemi kapa ac yapınca arayüzüne giririyor ama 1- 2 gün sonra girmek istediğimde girmiyo .yeniden kapa ac yapmam gerekiyo . Modem 3 - 4 yıllık eskiden arayüze sorunsuz giriyodu ama 1 - 2 haftadır girmiyo

Nasıl düzeltebilirim ?
iletişim icin " hasanrcn38@gmail.com "

Hasanrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok modemde hiç sorum yoktu ama birkac gündür giremiyom sayfayı yüklemiyo

Hasanrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürekli giriyodum ama şimdi girmiyo dün girmeye çalıştım girmedi modemi kapatıp actım girdi ama şimdi girmeye çalışınca girmiyo.

Hasanrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama modeme birinin bağlanıp bağlanmadığını göremiyorum . Biri bağlanıyosa engel atamıyorum.

Hasanrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer güncelemeyle falan düzelebilecek birşeyse yapabilirim ama neden olduğunu bilmiyom