Modem arayüzüne bağlanma sorunu.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Arkadaşlar Komşuda TP-Link modem var ve masaüstü bilgisayardan Wireles-Anten [Çekici] ile bağlanıyorum.Komşu bi yan binada sinyal kalitesi mükemmel.Cihazım Everese...

Eskiden 192.168.1.1 yazdığımda (K.A: Admin Ş:Admin) giriyordu.Fakat;
Şimdi yazdığımda hiçbir veri alınamadı hatası veriyor.
Bazen ise açılacak gibi oluyor chrome kullanıyorum yukarıda ok dönüyor ama sayfa gelmiyor 1 saat bekledim.Bu sorunun cevabı hiçbiryerde yok umarım burda bulurum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Denediğim bazı yollar aşağıdadır lütfen bunları sölemeyiniz.
1.
Farklı tarayıcılar ile girmeye çalıştım.
2. Çeşitli cep telefonları ve komşunun kendi laptopu ile girmeye çalıştım.
3. 192.168.2.1 ve daha birçok numara girdim.[Olmadığını bildiğim halde]
4. Modemi resetledim.Burası önemli.Resetledim hala aynı hata.
5. DNS'mi ve IP adresimi değiştirip girmeyi denedim. [8.8.8.8, 8.8.4.4 + 192.168.1.100]

Birde şunu sölemeliyim ki bi keresinde modeme bağlı olduğum halde internet erişimi gitmişti.Fakat bağlıydım.Windows 7 homa basic kullanıyorum ve sağ altta o 5 çizgi (İnternet sinyalini gösteren) nin üstünde ünlem işareti vardı.O zaman girmişti aradaki çelişkiyi anlayamadım.Tak diye girdi.Bi müddet sonra internet erişimi geldi ve tekrardan gitti.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
kabloyla denedin mi ? böyle durumlarda önce kabloyla bağlanıp sonra wifi üzerinden bağlanma sorunu çözülebiliyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
modemin sahibi fikir değiştirmiş olabilir o yüzden modem ara yüzüne girmeni engellemiş olabilir.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
daha konu başlığını görür görmez kesin tp link tir dedim... tp linklerin hepsinde olan kronik bi sorun bu modem arayüzüne girememe olayı birde modem de ayar var wirelles dan lan dan arayüze erişilsin diye wirelless olanı kapamışsa erişemessin benim modemde tp link sık sık yaşıyorum bu sorunu tp link türkiye dahil kimse net çözüm bulamamış bu probleme benimde 1-2 gün normal gidiyo sonra bi bakıyorum arayüze girmiyo kapatıp açıyorum modemi anca öyle giriyo ama sen modemi aç kap yaptım yazmışsın büyük ihtimal wirelless dan erişimi kapamıştı arayüze !!!!! benim arayüze erişemediğim durumlardada internete giriyo onda sıkıntı olmuyo...

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Modeminize cmd den 192.168.1.1 -t yazarak ping atmayı deneyin tepki verecekmi ona bakın ona göre sorunu tespit edebilirsiniz

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
192.168.1.1 yazınca şifre ekranı geliyorsa büyük ihtimal şifre değişmiştir, hiç şifre ekranı bile gelmiyorsa modemi resetle yeniden kur.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
bende de öyle bir sorun olmuştu ttneti aradım ordan yapamadılar, modem firmasnını numarasını verdiler burayı arayın dediler, modem firmasını aradım onlarda garanti süresi bitmiş yardım edemeyiz dediler. gittim modemi değiştim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bende de öyle bir sorun olmuştu ttneti aradım ordan yapamadılar, modem firmasnını numarasını verdiler burayı arayın dediler, modem firmasını aradım onlarda garanti süresi bitmiş yardım edemeyiz dediler. gittim modemi değiştim.
yuh garanti bitti diye destek vermemek ne demek?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sonra niye satmıyor diye ağlıyorlar biz takograf işinde garantisi olmasa da desteklerdik...

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Arkadaşlar Komşuda TP-Link modem var ve masaüstü bilgisayardan Wireles-Anten [Çekici] ile bağlanıyorum.Komşu bi yan binada sinyal kalitesi mükemmel.Cihazım Everese...

Eskiden 192.168.1.1 yazdığımda (K.A: Admin Ş:Admin) giriyordu.Fakat;
Şimdi yazdığımda hiçbir veri alınamadı hatası veriyor.
Bazen ise açılacak gibi oluyor chrome kullanıyorum yukarıda ok dönüyor ama sayfa gelmiyor 1 saat bekledim.Bu sorunun cevabı hiçbiryerde yok umarım burda bulurum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Denediğim bazı yollar aşağıdadır lütfen bunları sölemeyiniz.
1.
Farklı tarayıcılar ile girmeye çalıştım.
2. Çeşitli cep telefonları ve komşunun kendi laptopu ile girmeye çalıştım.
3. 192.168.2.1 ve daha birçok numara girdim.[Olmadığını bildiğim halde]
4. Modemi resetledim.Burası önemli.Resetledim hala aynı hata.
5. DNS'mi ve IP adresimi değiştirip girmeyi denedim. [8.8.8.8, 8.8.4.4 + 192.168.1.100]

Birde şunu sölemeliyim ki bi keresinde modeme bağlı olduğum halde internet erişimi gitmişti.Fakat bağlıydım.Windows 7 homa basic kullanıyorum ve sağ altta o 5 çizgi (İnternet sinyalini gösteren) nin üstünde ünlem işareti vardı.O zaman girmişti aradaki çelişkiyi anlayamadım.Tak diye girdi.Bi müddet sonra internet erişimi geldi ve tekrardan gitti.

Sayın S@meT. ,

Kullanmış olduğunuz modemin model numarasını iletebilir misiniz ?

Saygılarımızla,
banner.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sayın norm_life,

Hangi numara ile görüştünüz iletebilir misiniz ? TP-LINK Türkiye'nin teknik destek hattından böyle bir bilgi iletilmesi mümkün değil. Detaylarını alabilirsek gerekli kontrolleri sağlayarak gerekli müdahaleleri yapabiliriz.

Saygılarımızla,
banner_tr.jpg

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
TP-Link kardeşim modemlerinizde açıklar var, sorun bu.

Modeminize virüs giriyor arkadaşlar. Girdikten sonra da arayüze erişimi engelliyor.
Cihazı resetleyin ve kesinlikle şifresini değiştirin. Modemdeki açığı kapatmak için de bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. İnternet üzerinde bu bilgi mevcut.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
[MENTION=337743]TPLINKTURKEY[/MENTION] Ben konuda TP-LINK yazısını farketmemişim direk modem arayüz sorununu görünce başıma gelen olayı paylaşmak istedim, benim modemim airties markaydı onlar böyle dedi telefonda, yani TP-LINK müşteri hizmetleri ile alakası yok o yüzden yanlış bilgilendirmeyeyim. Şimdi farkettim düzelteyim dedim kusura bakmayın.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
TP-Link kardeşim modemlerinizde açıklar var, sorun bu.

Modeminize virüs giriyor arkadaşlar. Girdikten sonra da arayüze erişimi engelliyor.
Cihazı resetleyin ve kesinlikle şifresini değiştirin. Modemdeki açığı kapatmak için de bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. İnternet üzerinde bu bilgi mevcut.

Merhaba

Sorun yaşanan cihazlar eski modellerimizdir. TD-W8101G, TD-W8901G, TD-W8961ND v1 modellerimizde sorun yaşanabilmektedir. Bu durumu düzeltmek için resmi web sitemizde güncel yazılımlar paylaşılmış durumdadır. Aynı zamanda bu modellerimizin üretimi şuan durdurulmuş ve piyasada bu sorun yaşanmayan modellerimiz mevcuttur.

Saygılarımızla,
201.jpg

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Modem değişti sorun çözüldü arkadaşlar cevap yazmayın daha.

eozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Sorun yaşanan cihazlar eski modellerimizdir. TD-W8101G, TD-W8901G, TD-W8961ND v1 modellerimizde sorun yaşanabilmektedir. Bu durumu düzeltmek için resmi web sitemizde güncel yazılımlar paylaşılmış durumdadır. Aynı zamanda bu modellerimizin üretimi şuan durdurulmuş ve piyasada bu sorun yaşanmayan modellerimiz mevcuttur.

Saygılarımızla,
201.jpg
TPLINKTURKEY, yazıklar olsun sizin gibi insanlar bu ülkede hala para kazanıyor. Bugün Ümraniye Canpark Teknosa'dan TD-W8961N modeli çin malı modeminizden satın aldım. Ben hala sizin burada 1 yıl önce yazdığınız "bu modellerimizin üretimi durdurulmuş ve piyasada bu sorun yaşanmayan modellerimiz mevcuttur" şeklinde söylediğiniz ve doğru mu yalan mı olduğunu okuyucuların takdirine bıraktığım açıklamanızdaki problemin aynısını yaşıyorum. Üstelik neden ? Daha önce yine TP link bir modem kullanıyordum, internet kesintileri ve arayüze girememe oluyordu, müşteri hizmetlerinde 3. dünya ülkesi seviyesinde bile olamayan Türk firmalarıyla muhattap olmamak için, hiç eski fatura falan arama ihtiyacı bile duymadan, dedim ki gideyim yeni bir modem alayım. Sonuç hüsran. Helal olsun ya size, valahi helal olsun. Boy boy ürünleri hala piyasada satabiliyorsunuz ya , helal olsun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
TPLINKTURKEY, yazıklar olsun sizin gibi insanlar bu ülkede hala para kazanıyor. Bugün Ümraniye Canpark Teknosa'dan TD-W8961N modeli çin malı modeminizden satın aldım. Ben hala sizin burada 1 yıl önce yazdığınız "bu modellerimizin üretimi durdurulmuş ve piyasada bu sorun yaşanmayan modellerimiz mevcuttur" şeklinde söylediğiniz ve doğru mu yalan mı olduğunu okuyucuların takdirine bıraktığım açıklamanızdaki problemin aynısını yaşıyorum. Üstelik neden ? Daha önce yine TP link bir modem kullanıyordum, internet kesintileri ve arayüze girememe oluyordu, müşteri hizmetlerinde 3. dünya ülkesi seviyesinde bile olamayan Türk firmalarıyla muhattap olmamak için, hiç eski fatura falan arama ihtiyacı bile duymadan, dedim ki gideyim yeni bir modem alayım. Sonuç hüsran. Helal olsun ya size, valahi helal olsun. Boy boy ürünleri hala piyasada satabiliyorsunuz ya , helal olsun.
senin sorun elektrik prizinden kaynaklı yada voltajda sorun var elektrikçi çağır baksın.