FideLity
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 418
Arkadaşlar Komşuda TP-Link modem var ve masaüstü bilgisayardan Wireles-Anten [Çekici] ile bağlanıyorum.Komşu bi yan binada sinyal kalitesi mükemmel.Cihazım Everese...
Eskiden 192.168.1.1 yazdığımda (K.A: Admin Ş:Admin) giriyordu.Fakat;
Şimdi yazdığımda hiçbir veri alınamadı hatası veriyor.
Bazen ise açılacak gibi oluyor chrome kullanıyorum yukarıda ok dönüyor ama sayfa gelmiyor 1 saat bekledim.Bu sorunun cevabı hiçbiryerde yok umarım burda bulurum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Denediğim bazı yollar aşağıdadır lütfen bunları sölemeyiniz.
1. Farklı tarayıcılar ile girmeye çalıştım.
2. Çeşitli cep telefonları ve komşunun kendi laptopu ile girmeye çalıştım.
3. 192.168.2.1 ve daha birçok numara girdim.[Olmadığını bildiğim halde]
4. Modemi resetledim.Burası önemli.Resetledim hala aynı hata.
5. DNS'mi ve IP adresimi değiştirip girmeyi denedim. [8.8.8.8, 8.8.4.4 + 192.168.1.100]
Birde şunu sölemeliyim ki bi keresinde modeme bağlı olduğum halde internet erişimi gitmişti.Fakat bağlıydım.Windows 7 homa basic kullanıyorum ve sağ altta o 5 çizgi (İnternet sinyalini gösteren) nin üstünde ünlem işareti vardı.O zaman girmişti aradaki çelişkiyi anlayamadım.Tak diye girdi.Bi müddet sonra internet erişimi geldi ve tekrardan gitti.
Eskiden 192.168.1.1 yazdığımda (K.A: Admin Ş:Admin) giriyordu.Fakat;
Şimdi yazdığımda hiçbir veri alınamadı hatası veriyor.
Bazen ise açılacak gibi oluyor chrome kullanıyorum yukarıda ok dönüyor ama sayfa gelmiyor 1 saat bekledim.Bu sorunun cevabı hiçbiryerde yok umarım burda bulurum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Denediğim bazı yollar aşağıdadır lütfen bunları sölemeyiniz.
1. Farklı tarayıcılar ile girmeye çalıştım.
2. Çeşitli cep telefonları ve komşunun kendi laptopu ile girmeye çalıştım.
3. 192.168.2.1 ve daha birçok numara girdim.[Olmadığını bildiğim halde]
4. Modemi resetledim.Burası önemli.Resetledim hala aynı hata.
5. DNS'mi ve IP adresimi değiştirip girmeyi denedim. [8.8.8.8, 8.8.4.4 + 192.168.1.100]
Birde şunu sölemeliyim ki bi keresinde modeme bağlı olduğum halde internet erişimi gitmişti.Fakat bağlıydım.Windows 7 homa basic kullanıyorum ve sağ altta o 5 çizgi (İnternet sinyalini gösteren) nin üstünde ünlem işareti vardı.O zaman girmişti aradaki çelişkiyi anlayamadım.Tak diye girdi.Bi müddet sonra internet erişimi geldi ve tekrardan gitti.