deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Bunu demiştim işte.
192.168.1.1 imiş.
192.168.1.1 imiş.
Bunu demiştim işte.
192.168.1.1 imiş.
eternet kablon yokmu ? kablo ile modeme bağlan.
o halde sanırım bu konuda yapacak bir seyde yok hatta modemi resetlemek bile gerekebilir ben öyle yapmıstımmodeme uzağım kablosuz bağlanıyorum kabloyla ulaşma imkanım yok
Zaten internete girebiliyorsun, modemin arayüzünü girmene gerek yok ki.
Uzak ise, uğraşma hiç.
doğru haklısın internette sorun yok giriyor şuan ama bazen modem şişiyor çok yavaşlıyor internet 0.2 kb kadar düşüyor resetlemek gerekiyor
modeme uzağım kablosuz bağlanıyorum kabloyla ulaşma imkanım yok
Modeme uzağım derken ulaşamayacağın bir yerde mi? söküp pc nin yanına getiremiyor sun geçici süre.
Çünkü modeme bağlanmak için telefon hattına ihtiyacın olmayacak.
Sadece modem ve adaptörünü sök bilgisayarın yanına getir. Kısa bir kabloyla modeme bağla yaptığın değişikliği geri aldıktan sonra geri eski yerine götür.
arkadaslar bendede açılmıyooo pekı bısı sorcamm bayiden engellemıs olmasınlar boyle bır durum olabılırmııı acil yardım edınn 192.168.1.1 benımkı ole gozukuo modemın arkasındahmy:
hmy:
hmy:
hmy:
terminale ilk sayfada yazdığım komutu yazdım "telnet 192.168.1.1" komutunu daha sonra şifre istedi şifreyi girdim ve ardında sys yazdım aşağıya komutlar çıktı burdan modemi fabrika ayarlarına döndürebilirmiyim ama ttnet kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorum yada uzaktan yönetimi tekrar devreye sokabilirmiyim
![]()
--- Mesaj Güncellendi ---
arkadaşlar sorunu çözebildim sonunda
telnetten reset atmak için başlat-->çalıştır-->cmd-->telnet 192.168.1.1 yazıp ardından şifreyi yazıp modeme gir "sys rom" yazıp enter a ardındanda Y harfine bas.
yaptım ve bütün ayarlar sıfırlandı ardından arayüze girebildim sonunda defualt şifresiyle giriş yaptım yeni şifre oluşturmamı istedi yeni şifre oluşturdum ve modemin içine girince modemi yeniden başlattım sorun halloldu şuan internette var arayüzede girebiliyorum modemin yanına gitmemede gerek kalmadıkimse böyle bir sorun yaşamaz umarım
yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler sağlıcakla kalın