Moda Oldu, Sıra Bende

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Forumda sırayla açılan geç kalmış tanışma konularına ben de katılayım dedim. (Çok özendim sizlere. :))

Forumla 2008'de tanıştım. SDN'yi biliyordum ama forumunu bilmiyordum. Rastgele bir konuya denk geldim. "SDN'ye - SDN'e" ile ilgili bir konuydu, Türkçe içeriyordu. Zaten çoğunuz beni bilir, forumda Türkçe diye haykıranlardan biriyim. :) Her neyse, çok sıcak karşılandım burada. Windows'un casusluğu ile ilgili bir yazı bile yazdım kısa süre sonra. Ardından 3 ay kadar geçti, hatırladığım güzel şeyler var. Mesela Gündem bölümü çok eğlenceliydi. Bir sürü yobaz geliyordu, akşama kadar onlara laf anlatıyorduk. :) Sonra bir şeyler oldu, ayrıldım forumdan. Aradan uzun bir süre geçti. Windows 7 çıktı, forumdakiler Türkçe dil paketini yapmaya kalktı. Hatırlamadığım bir şekilde buna alet oldum, projeden hatırladığım kişiler: sivaspor, rise, cgrszone... Foruma üye değildim o sıralar. Sonra cgrszone'un yazdığı program için açtığı konuya yorum yazmak için üye oldum. Haziranda olmuş bu olay. Ardından sitede takılmadım eskisi gibi. Ta ki Fibonacci'ye kadar. cgrszone MSN'imde ekli olan ve beni erkek sanan biriydi o zamanlar için. :) Fibonacci sayesinde başlayan muhabbetimiz hayatımı değiştirdi diyebilirim. Ayrıca o kadar güzel insanlarla tanıştım ki, Windows 7 Türkçeleştirme projesine dahil olmasaydım şu an bunları yazıyor olmazdım. Forum, sanal alem demeyin. Burada çok güzel arkadaşlıklar olduğuna inanıyorum. Forumdan tanışıp da bir kere konuştuğum insanlar bile çok nazik kişiler oldular hep. Diğer forumlarda böyle bir ortam yok sanırım. Kıymetini bilmemiz lazım. Ben biliyorum, bildiğimi düşünüyorum. Her ne kadar sert konuşsam da metin tabanlı bir yerde anca bu kadar. :)

Biliyorsunuz çoğunuz ama adım Merve, 17 yaşındayım. Anadolu Öğretmen Lisesi'nde son sınıf öğrencisiyim. Seneye ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde olacağım, bu kısım düzenlenebilir yani. :) Hayallerimi de biliyorsunuz, Matematik ve Linkin Park delisi olduğum da benimle ilgili bilindiğini sandığım bazı şeyler. Ha bir de Linux konusu var, Ubuntu diyorum hala. :) Kısa bir itiraf, şu an Windows 7'nin sistemimde kurulu olmasının sebebi cgrszone'la tanışmama sebep olmasıdır. Seni seviyorum Microsoft. :P

Ayrıca forumda kızdığım birçok insan var, çoğunun iyi niyetli olduğunu görebiliyorum. Bir de aralarından bir tanesi var ki -O benim yazılımcı meleğim, her şeyim, O'nunla tanışmama vesile olduğu için SDN'yi ayrı bir seviyorum. :)

Acayip uykum var. Size eğlenecek malzeme çıktı da çaktırmayın. :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hoşgeldin :P
Matematik delisi olduğuna göre benim tam zıttımsın. :D
Sen de muhtemelen İngilizceye gıcığın vardır :D

Anadolu Öğretmen Lisesi demişsin....
Zamanında Biz normal Anadolu Liseleri olarak Üniversiteye girişte size o dönem için konuşuyorum verilen hayli yüksek avantajdan dolayı Tüm Anadolu Öğretmenlilere kalpten bir gıcıklığım vardır :D

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar :P

Reaksiyon puanı
189
seni tanımak benim için büyük bir şans :) Teşekkürler Microsoft Teşekkürler Leonardo Fibonacci :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Uyanık 17 yaşındayım diyorsun profilde 19 yazıyor ama :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hoş geldin..:)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hoşgeldin :P
Matematik delisi olduğuna göre benim tam zıttımsın. :D
Sen de muhtemelen İngilizceye gıcığın vardır :D

Anadolu Öğretmen Lisesi demişsin....
Zamanında Biz normal Anadolu Liseleri olarak Üniversiteye girişte size o dönem için konuşuyorum verilen hayli yüksek avantajdan dolayı Tüm Anadolu Öğretmenlilere kalpten bir gıcıklığım vardır :D

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar :P

Yazıda bahsettiğim kızdığım ama iyi niyetli olduğunu gördüğüm ilk insan sensin, ilk yorumun senden gelmesi de güzel oturdu. :)

İngilizce'ye gıcık değilim, iyiyim o konuda ama öyle sevgim de yok kendisine. :)

Kalpten gıcıklık çabanız sonuç verdi. Öğretmenlik puanını düşürdüler, niye? Anadolu Liseliler de öğretmen olabilsin diye. Neymiş efendim? Siz hepsini doğru yapsanız bile Boğaziçi öğretmenliklere giremiyormuşsunuz. E bize ne? :) Biz boşuna mı alıyoruz o eğitim derslerini 4 yıl boyunca? Boşuna mı staja gidiyoruz? :)

@cgrszone, ve teşekkürler SDN'ye diyelim. :)

@origami__1988, ben sitelere kaydolurken nedense 1 Ocak 1991 yaparım doğum tarihimi. Normalde 1992 yılında haziranda dünyaya geldiğimden henüz 17'yim. :)

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Zaten burdaymıssın :) ben o yuzde hoşbulduk diyorum :) Lİnkin konusunda ise lafım yok :) adamlar gayet iyi :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Uyanık 17 yaşındayım diyorsun profilde 19 yazıyor ama :D

Bende her siteye üye olurken yaşımı en az 17 yaparım ama 14 yaşındayım:D

Nedeni ise basit bazı engellemeler yok şu yaştan küçükler giremez(cinsellik,şiddet,korku vs vs)Tabi bu sitede engelleme ile karşılaşmadım o ayrı.

Bak jeaqures findukfareside kız iyi arkadaş olursunuz uslu uslu oynayın bakim:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yazıda bahsettiğim kızdığım ama iyi niyetli olduğunu gördüğüm ilk insan sensin, ilk yorumun senden gelmesi de güzel oturdu. :)

İngilizce'ye gıcık değilim, iyiyim o konuda ama öyle sevgim de yok kendisine. :)

Kalpten gıcıklık çabanız sonuç verdi. Öğretmenlik puanını düşürdüler, niye? Anadolu Liseliler de öğretmen olabilsin diye. Neymiş efendim? Siz hepsini doğru yapsanız bile Boğaziçi öğretmenliklere giremiyormuşsunuz. E bize ne? :) Biz boşuna mı alıyoruz o eğitim derslerini 4 yıl boyunca? Boşuna mı staja gidiyoruz? :)

@cgrszone, ve teşekkürler SDN'ye diyelim. :)

@origami__1988, ben sitelere kaydolurken nedense 1 Ocak 1991 yaparım doğum tarihimi. Normalde 1992 yılında haziranda dünyaya geldiğimden henüz 17'yim. :)

Burda bu konuyu tartışmayalım ama o eğtim derslerinin ders bile olmadığını genel kültürden ibaret olduğunu o kitapların o derslerin sayfasını dahi açmadan geçtiğimi belirtmek isterim :D ve yine aöl mezunu olup da o dersten benden düşük not alanlar olduğunu da :mrgreen:

neyse lise kavgası mı yapacaz şimdi :w00t:

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Konu bir hayli geç açılmış olmasına karşın hoş geldin :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Burda bu konuyu tartışmayalım ama o eğtim derslerinin ders bile olmadığını genel kültürden ibaret olduğunu o kitapların o derslerin sayfasını dahi açmadan geçtiğimi belirtmek isterim :D ve yine aöl mezunu olup da o dersten benden düşük not alanlar olduğunu da :mrgreen:

neyse lise kavgası mı yapacaz şimdi :w00t:

Sana şimdi bir Ölçme ve Değerlendirme sorusu sorarım, kalırsın öyle ama. :) KPSS'de çıkan soruları çözüyoruz be. Ne genel kültürü? :) Türk Eğitim Tarihi vardı, normal Tarih dersinden daha ağırdı mesela. Bu yıl da tamamen KPSS'de çıkan sayısal sorulardan sorumlu gibiyiz. Mesela boyu 0 cm olan bir Yusuf var, gerçek 0 kavramı içerisinde öğrendik. :D

Nalet olsun, uykum var. :)

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hoşgeldin tekrardan bende geç tanışanlardanım :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Sana şimdi bir Ölçme ve Değerlendirme sorusu sorarım, kalırsın öyle ama. :) KPSS'de çıkan soruları çözüyoruz be. Ne genel kültürü? :) Türk Eğitim Tarihi vardı, normal Tarih dersinden daha ağırdı mesela. Bu yıl da tamamen KPSS'de çıkan sayısal sorulardan sorumlu gibiyiz. Mesela boyu 0 cm olan bir Yusuf var, gerçek 0 kavramı içerisinde öğrendik. :D

Nalet olsun, uykum var. :)

ölçme ve değerlendirme mi dedin :mrgreen:
ben o dersi zaten aldım ama ismi birazcık değişikti :P

English Language Testing and Evaluation :mrgreen:

Hatta ders kitabımı da göstereyim :P :w00t:

515ZGR5DMJL._SS500_.jpg

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
ölçme ve değerlendirme mi dedin :mrgreen:
ben o dersi zaten aldım ama ismi birazcık değişikti :P

English Language Testing and Evaluation :mrgreen:

Hatta ders kitabımı da göstereyim :P :w00t:

515ZGR5DMJL._SS500_.jpg

Gözüm görmüyor, ne yazıyor orada? :D

Sen Anadolu çıkışlı değil misin? Eğitim derslerini nasıl aldın? :mellow:

---------- saat 01:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:04 eklenmişti ----------

Hoşgeldiniz. Forum kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim. Kalıcı olmanız ümidi ile :D

Sana cevabı MSN'den vereyim, malum Forum Kuralları var. :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
matematiğe aşığım öss ye girmeden once bir bankada çalışmayı kafaya takdıydım şimdide yazılımcı olmaya taktim teknolojiyi liseden beri takip ediyordum ama yani okuyacağımı bilmiyordum niye bundan bahsettim bu merakım yüzunden bir bu siteyi kesfettim ve shift deletedeki o güzel ortamda hissettim kendimi ve şu an iddia ediyorum shift deletesiz gün geçirmiyom en son olarak hedefim insallah birileri tamamı turk isletim sistemi olan bir sey yaparsa orda yazılımcı olarak calışmak benden bu kadar

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Jea bugün jakuzi keyfi yapma olur mu :D:D:D:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Gözüm görmüyor, ne yazıyor orada? :D

Sen Anadolu çıkışlı değil misin? Eğitim derslerini nasıl aldın? :mellow:

---------- saat 01:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:04 eklenmişti ----------

Sana cevabı MSN'den vereyim, malum Forum Kuralları var. :D

Lisede almadım ki liseden sonra aldım o dersi :)

sadece o mu :D

teaching language skills
language acquisition
Turkish phonology morphology and syntax
Pedogogical grammar
Linguistics
English / American Literature
Approaches to ELT
English Language Teaching Methodology
Teaching English to Young Learners

Diğer eğitim dersleri de var advanced grammar advanced reading writing listening gibi skills derslerini saymıyorum :P :w00t:

Neyse sen bunları düşünme sen yol haritanı çizmişsin İnşallah Metu Computer Engineering bölümünü kazanrsın :thumbup:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Lisede almadım ki liseden sonra aldım o dersi :)

sadece o mu :D

teaching language skills
language acquisition
Turkish phonology morphology and syntax
Pedogogical grammar
Linguistics
English / American Literature
Approaches to ELT
English Language Teaching Methodology
Teaching English to Young Learners

Diğer eğitim dersleri de var advanced grammar advanced reading writing listening gibi skills derslerini saymıyorum :P :w00t:

Neyse sen bunları düşünme sen yol haritanı çizmişsin İnşallah Metu Computer Engineering bölümünü kazanrsın :thumbup:

Bunlar niye İngilizce? :D Sen ne öğretmenisin şimdi? :mellow:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
I'm a prospective English teacher :)

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
cekuuu sende çağa modaya çabuk adapte olmuşun
yada merve demeliyim sanırım :)
sen iyi bi kızsın biliyorum hemde çok nazik yardımların için teeşekkürler cekucuğum:D:D