yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Forumda sırayla açılan geç kalmış tanışma konularına ben de katılayım dedim. (Çok özendim sizlere.
)
Forumla 2008'de tanıştım. SDN'yi biliyordum ama forumunu bilmiyordum. Rastgele bir konuya denk geldim. "SDN'ye - SDN'e" ile ilgili bir konuydu, Türkçe içeriyordu. Zaten çoğunuz beni bilir, forumda Türkçe diye haykıranlardan biriyim.
Her neyse, çok sıcak karşılandım burada. Windows'un casusluğu ile ilgili bir yazı bile yazdım kısa süre sonra. Ardından 3 ay kadar geçti, hatırladığım güzel şeyler var. Mesela Gündem bölümü çok eğlenceliydi. Bir sürü yobaz geliyordu, akşama kadar onlara laf anlatıyorduk.
Sonra bir şeyler oldu, ayrıldım forumdan. Aradan uzun bir süre geçti. Windows 7 çıktı, forumdakiler Türkçe dil paketini yapmaya kalktı. Hatırlamadığım bir şekilde buna alet oldum, projeden hatırladığım kişiler: sivaspor, rise, cgrszone... Foruma üye değildim o sıralar. Sonra cgrszone'un yazdığı program için açtığı konuya yorum yazmak için üye oldum. Haziranda olmuş bu olay. Ardından sitede takılmadım eskisi gibi. Ta ki Fibonacci'ye kadar. cgrszone MSN'imde ekli olan ve beni erkek sanan biriydi o zamanlar için.
Fibonacci sayesinde başlayan muhabbetimiz hayatımı değiştirdi diyebilirim. Ayrıca o kadar güzel insanlarla tanıştım ki, Windows 7 Türkçeleştirme projesine dahil olmasaydım şu an bunları yazıyor olmazdım. Forum, sanal alem demeyin. Burada çok güzel arkadaşlıklar olduğuna inanıyorum. Forumdan tanışıp da bir kere konuştuğum insanlar bile çok nazik kişiler oldular hep. Diğer forumlarda böyle bir ortam yok sanırım. Kıymetini bilmemiz lazım. Ben biliyorum, bildiğimi düşünüyorum. Her ne kadar sert konuşsam da metin tabanlı bir yerde anca bu kadar. 
Biliyorsunuz çoğunuz ama adım Merve, 17 yaşındayım. Anadolu Öğretmen Lisesi'nde son sınıf öğrencisiyim. Seneye ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde olacağım, bu kısım düzenlenebilir yani.
Hayallerimi de biliyorsunuz, Matematik ve Linkin Park delisi olduğum da benimle ilgili bilindiğini sandığım bazı şeyler. Ha bir de Linux konusu var, Ubuntu diyorum hala.
Kısa bir itiraf, şu an Windows 7'nin sistemimde kurulu olmasının sebebi cgrszone'la tanışmama sebep olmasıdır. Seni seviyorum Microsoft. 
Ayrıca forumda kızdığım birçok insan var, çoğunun iyi niyetli olduğunu görebiliyorum. Bir de aralarından bir tanesi var ki -O benim yazılımcı meleğim, her şeyim, O'nunla tanışmama vesile olduğu için SDN'yi ayrı bir seviyorum.
Acayip uykum var. Size eğlenecek malzeme çıktı da çaktırmayın.

Forumla 2008'de tanıştım. SDN'yi biliyordum ama forumunu bilmiyordum. Rastgele bir konuya denk geldim. "SDN'ye - SDN'e" ile ilgili bir konuydu, Türkçe içeriyordu. Zaten çoğunuz beni bilir, forumda Türkçe diye haykıranlardan biriyim.

Biliyorsunuz çoğunuz ama adım Merve, 17 yaşındayım. Anadolu Öğretmen Lisesi'nde son sınıf öğrencisiyim. Seneye ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde olacağım, bu kısım düzenlenebilir yani.

Ayrıca forumda kızdığım birçok insan var, çoğunun iyi niyetli olduğunu görebiliyorum. Bir de aralarından bir tanesi var ki -O benim yazılımcı meleğim, her şeyim, O'nunla tanışmama vesile olduğu için SDN'yi ayrı bir seviyorum.

Acayip uykum var. Size eğlenecek malzeme çıktı da çaktırmayın.