Mobil Teknojiler Bölümü

Bu konuyu okuyanlar

developer.simsek

Öğrenci
Katılım
14 Aralık 2015
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba arkadaşlar,
Üniversiteye hazırlanıyorum. Ancak öyle derslerle boğuşarak değil.:) yazılım konusunda az da olsa deneyimliyim ve bir şirkette staj şeklinde kendimi geliştirmekteyim.

Ancak mobil üzerine kendimi geliştirmek istiyorum ve bunu Yazılım sektöründe öncü şehirlerde (İstanbul'da) yapmak istiyorum. 2 yıllık Mobil Teknojileri bölümüne sınavsız geçiş hakkım var.(Üniversitesi sadece basamak olarak görmekteyim.) Bölüm Okan üniversitesi,Nişantaşı Üniversitesi,Beykoz lojistik MYO okulunda mevcut.
Sorum şu; Bölüm hakkında bilgisi olan var mı? Veya aramızda bu bölümde okuyan var mı? Ve bölümün olduğu üniversitelerden hangisi bir nebze olsa iyi?
 

Hakkı Alkan

Rektör
Admin
Katılım
2 Haziran 2005
Mesajlar
13,887
Reaksiyon puanı
2,155
Puanları
113
Bu bölümde veya başka bölümde, nerde olursan ol. İnternet üzerinden bilgiye erişip kendini geliştiriyor olman lazım. Top, daha çok sende.
 

developer.simsek

Öğrenci
Katılım
14 Aralık 2015
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
O zaten yazılımın evrensel kuralı...Benim merak ettiğim daha çok hangi üniversite uygulamalı bazlı eğitim vermekte.sonuçta ben onların vereceği dersi 6 aylık bir kursla hallederim. Konuda da açıkladığım gibi sadece basamak olarak görmekteyim okulu kendimi geliştirme konusunda güveniyorum kendime...Takviye olarak hangi üniversite daha kalitelidir? Hangisinde iş olanağı,staj olanağı fazladır? Yazılım konularında hangi üniversite ilerie? daha çok bunlarla ilgilenmekteyim.
 

kmurat

Dekan
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
8,488
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,711
Puanları
113
Bunu bilebilmesi ve kıyaslıyabilmesi için, kişinin her Üniversite'de de okumuş ve bitirmiş olması gerekir. birinde okumuş olan, diğerini değerlendiremez.
 
Üst