Mobil site

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba sdn ailesi...
günümüzde teknolojinin ve özellikle de cep telefonu üreten firmaların sürekli yeni modeller çıkardığını ve kalitenin yükseldiğini görüyoruz bir çoğumuz bu telefonlar sayesinde mobil olarak internete bağlanıyor..
Bu yüzden sdn in mobil siteye ve ios,blackberry ve android uygulamalarının olması daha faydalı olur diye düşünüyorum..ben mesela blackberry mobil kullanıcısıyım ve opera tarayıcı ile giriş yaptığımda konu açamamakta cevap yazamamaktayım eminim aramızda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardır bu yüzden mobil sitenin hepimiz için faydalı olacağını düşünüyorum...

ilgilenen olur mu bilmiyorum ama bence telefon teknolojisini göz ardı etmemek gerekiyor ve her site gibi sdn nin de mobil olması gerekiyor

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardon yanlış anlaşılmaya yer verdim mobil siteden kastım aslında uygulama olarak mobil uygulamalardı...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
forum.shiftdelete.net'in zaten mobil sürümü var ama shiftdelete.net'in mobili yok galiba ( Yani ben telefondan girerken öyle. ). Cevap atılamamasının sebebi ise Shiftdelete.net ile alakalı değil vBulletin'in bu sürümünü kullanan her forumda aynı sorun var.

rabbace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarım yanlış yere yazmıyorumdur. Ben foruma sürekli telefondan girebilirim. Daha yeni üyeyim konularda ilk sayfaya gidemiyorum, son sayfaya gidemiyorum, hangi sayfada olduğumu göremiyorum, birisi özel mesaj attığında kişinin nick'i değil de Array yazıyor. Bu sorunlar sadece bende mi yoksa forumun arayüzü mü böyle?

Tek dokunuşla ilk ya da son sayfaya gidemiyorum. Sayfa sayısı çok olan konularda mesela ilk sayfaya gitmek istersem onar onar başa kadar sayfaları açmam gerekiyor ya da aynı şekilde son sayfaya gitmek isterken de onar onar sayfaları geçmem gerekiyor

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
SDN nin iPhone için ShiftDelete ve SDN Forum isimli 2 uygulaması bulunuyor. Android için herhangi bir uygulaması yok. Fakat mobil uygulama üzerinden "Edit" ve "Alıntı" yapılamıyor. Yani seçenek var ama kullanılamıyor. Hazır konu açılmışken buradan ilgili arkadaşlara seslenelim :D SDN Forum uygulaması için güncelleme bekliyoruz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Android teleonla giriş yaptığımda forum kafasına göre bir mobil bir tam sürüm arasında gezinip duruyordu. Bende girmeyi bıraktım.