Mobee S İnceleme

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Piyasada birçok Netbook ürünü bulmak mümkün. Hepsi birbirinden şık ve donanımlı. Tıpkı fiyatı ile de dikkat çeken Mobee S gibi.

Şık, Piyano Black kapağı ile dikkat çeken Mobee S, tasarımı olduğu kadar donanım birleşenleri ile dikkat çekiyor. Intel Atom N270 (1.6 GHz) işlemcisine sahip olan bu ürün yüksek konfigürasyonlu 2 GByte bellek ve 320 GByte sabit disk kapasitesi ile büyük bir avantaj oluşturuyor. 1.3 MP kamera, 10.1 inç (1024x600) LCD ekranı ve 4 in 1 kart okuyucusunun yanı sıra PCI-Expres kart yuvası Mobee S'i farklılaştırıyor.
Bu Netbook sistemi, PCI-Express yuvası sayesinde inanılmaz derecede genişleyebiliyor. Analog veya dijital bir TV kartı bu yuvaya takılabiliyor. İkinci bir sabit disk bu yuva sayesinde dahil edilebiliyor. İsteyen kullanıcılar bu ürüne profesyonel bir ses kartı bile takabiliyorlar.

[SDNTV]2009_12_30_Mobee_s_netbook[/SDNTV]

Mobee S, yaptığımız testlerde oldukça donanımlı ve performanslı olduğunu bize gösterdi. Donanım birleşenlerin seçimi gayet başarılı. Altı hücreli pil sayesinde 6 saat çalışabiliyor. Üstelik 1.3 kg olması da bir artı. Fakat Mobee S, benzer ürünlerden biraz daha kalın. Windows 7 Starter işletim sistemi büyük bir avantaj. Ama ekstra bir yazılım desteği ne yazık ki yok. Buna ek olarak ekstra fonksiyonlar da yer almıyor.
Mobee S, daha çok donanım birleşenlerin seçimi ile fark yaratmak istiyor. İşin doğrusu, bunu da başarıyor.

mobeesresim11262516088.jpg
Mobee S
Netbook
Ekran: 10.1 inç LCD (16:10)
İşlemci: Intel N270 1.6 GHz
Bellek: 2 GByte DDR2
Sabit Disk: 320 GByte
Diğer: PCI-Express Yuvası
Boyut: 263x185x27 mm
Ağırlık:1.3 kg
:: Netbook sistemlerinde en çok hangi özelliğe dikkat edersiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatını öğrenmeden hiç bişey diyemeyeceğim. Piyasadakilerden farkı yok üstelik asus 10 saate kadar pil ömrü vaad ediyor.

Benim için en önemli özellik tabiki pil ömrüdür. Yoksa diğer özellikler standarta yakın.

alphera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Piyasada birçok Netbook ürünü bulmak mümkün. Hepsi birbirinden şık ve donanımlı. Tıpkı fiyatı ile de dikkat çeken Mobee S gibi.

Böyle bir başlık atılıyor ve iki sayfalık yazının içinde fiyatla ilgili hiçbir yazı yok.
Bravo shiftdelete size yakışmadı ama bravo
En azından güncel fiyatlar için bir site önerebilirdiniz.

Saygılar.