MIUI System Launcher

Candastunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Az once telefon otomatik olarak system launcher yukledi simdi surekli hata veriyo ekranda sistem baslatici surekli duruyor bildir ve iptal yazisi cikiyor ne yapmaliyim telefonu kullanamiyorum acil cevap verirmisiniz

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
"Sistem Başlatıcı" uygulamasının güncellemelerini kaldırın bence. Bugün bu şikayeti birkaç yerde okudum.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet/Sistem Başlatıcı/Güncellemeleri Kaldır

Yalnız güncellemeler kalkınca ana ekranınız allak bullak olur. Bilginiz olsun.

IMG_20200513_233915.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta önce verileri temizleyin. Düzelmezse güncellemeleri kaldırıp deneyin.

Candastunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tesekkurler kardeş ekran dedigin gibi biraz karıştı ama en azindan bildirimler gitti

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415

EYABDK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
"Sistem Başlatıcı" uygulamasının güncellemelerini kaldırın bence. Bugün bu şikayeti birkaç yerde okudum.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet/Sistem Başlatıcı/Güncellemeleri Kaldır

Yalnız güncellemeler kalkınca ana ekranınız allak bullak olur. Bilginiz olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 98642
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta önce verileri temizleyin. Düzelmezse güncellemeleri kaldırıp deneyin.

Sevgili dostum,

Dün gece 11'den beri ben de konuyu açan arkadaş gibi problem yaşıyordum ve eğer bu forumdaki konuya rastlamasaydım telefonumu bilgisayarıma yedeklemeye çalışıp -ki pek de olacak gibi değildi- fabrika ayarı atacaktım. Ve ilginçtir ki yetkili servisi aradığımda fabrika ayarlarına dönmemi, yine de düzelmesse telefonu kargolamı söylemişlerdi. Bahsettiğin küçük işlemle bunu hallettim. Bu yardımın için çok teşekkür ederim, bu mesajı atabilmek için siteye kayıt oldum. Yani forum'a bir üye de kazandırmış oldun, sağlıklı günler dilerim.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Sevgili dostum,

Dün gece 11'den beri ben de konuyu açan arkadaş gibi problem yaşıyordum ve eğer bu forumdaki konuya rastlamasaydım telefonumu bilgisayarıma yedeklemeye çalışıp -ki pek de olacak gibi değildi- fabrika ayarı atacaktım. Ve ilginçtir ki yetkili servisi aradığımda fabrika ayarlarına dönmemi, yine de düzelmesse telefonu kargolamı söylemişlerdi. Bahsettiğin küçük işlemle bunu hallettim. Bu yardımın için çok teşekkür ederim, bu mesajı atabilmek için siteye kayıt oldum. Yani forum'a bir üye de kazandırmış oldun, sağlıklı günler dilerim.
Teşekkürler. Aramıza hoş geldiniz.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Çekmece özelliği halen bana gelmedi sistem guncellemelerine giriyorum kararlı sürüm diyor

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Ne sen sor ne ben söyleyim hocam ne olur yardım edin sistem uygulamaları güncelleyiciye girdim tükürdüğümün güncellemesi yok kafayı yiyecem
Siszdeki Sistem Başlatıcı sürümü kaç? Redmi Note 8'in Sistem Başlatıcı uygulama yedeğini göndersek sizde işe yarar mı?

Bendeki:
IMG_20200515_171712.jpg

Son düzenleme:

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bilmiyorum ki hocam
Aşağıdaki konuya da sormuş muydunuz? Diğer Mi 9T kullanıcılarında da var mı bu sorun? Yoksa sadece sizde mi? Denerim diyorsanız, ben özelden Redmi Note 8'in Sistem Başlatıcı uygulaması APK'sını göndereyim ama belki modeller arasında uygulama uyumsuzluğu varsa hataya da yol açabilir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Aşağıdaki konuya da sormuş muydunuz? Diğer Mi 9T kullanıcılarında da var mı bu sorun? Yoksa sadece sizde mi? Denerim diyorsanız, ben özelden Redmi Note 8'in Sistem Başlatıcı uygulaması APK'sını göndereyim ama belki modeller arasında uygulama uyumsuzluğu varsa hataya da yol açabilir.

Hocam kulübe daha önce yazmıştım ama tekrar gün yüzüne çikarsak iyi olacak cünkü ben cekmecesiz yapamıyorum

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Hocam kulübe daha önce yazmıştım ama tekrar gün yüzüne çikarsak iyi olacak cünkü ben cekmecesiz yapamıyorum
Uygulama çekmecesi'nş ben de seviyorum. Galiba bu muhabbeti daha önce forumda sizle yapmıştık. Ben de o zaman aktifleştirmiştim. O günden beri kullanıyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Uygulama çekmecesi'nş ben de seviyorum. Galiba bu muhabbeti daha önce forumda sizle yapmıştık. Ben de o zaman aktifleştirmiştim. O günden beri kullanıyorum.
Hocam cekmece manyağı olduğum icin Poco Launcher kullaniyorum artik MIUI'a geldigine göre Poco Launcher kullanmama gerek kalmadı ama iste problem ortada gelmedi namussuz güncelleme

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,915
Güncelleme geldi sorun çözüldü dedin herkes.

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,510
Pocolauncher daha iyi Miui 12 başladığından beri ekran guestureları çalışmıyordu bende Poco Launcherı kurdum ve normalinden daha iyi olduğunu gördüm..

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Pocolauncher daha iyi Miui 12 başladığından beri ekran guestureları çalışmıyordu bende Poco Launcherı kurdum ve normalinden daha iyi olduğunu gördüm..
ben çekmece özelliği için kullanıyordum da MIUI'a geldiğine göre Poco kullanmama gerek kalmadı

necoban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bende de aynı sorun olustu, sistem baslatıcı tum verileri silmeme ragmen düzelmiyor, telefo özellikle face twıter gıbı uygulamaları bır klasore toplamıs , klasore basıca sıstem baslatıcı durdu hatsını tekrar verıyor , tardımcı olabılecek var mı

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
arkadaslar bende de aynı sorun olustu, sistem baslatıcı tum verileri silmeme ragmen düzelmiyor, telefo özellikle face twıter gıbı uygulamaları bır klasore toplamıs , klasore basıca sıstem baslatıcı durdu hatsını tekrar verıyor , tardımcı olabılecek var mı
Güncellemeleri kaldırıp deneyin bir de. Ama tüm ekran düzeniniz bozulur.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549