Fppro Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
300
Merhaba, Fppro firmasından yenilenmiş bir iPhone telefon alınır mı, daha önce alanınız var mı?

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,155
Valla ben tercih etmem gider sorunsuz cihaz alırım…

Ancak yenilenmiş telefon belirli bir standartta tamir edilmiş ve gerekli testleri yapılmış ise aynı zamanda fiyat farkının hatrı sayılıyorsa belki tercih edilebilir

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
300
Valla ben tercih etmem gider sorunsuz cihaz alırım…

Ancak yenilenmiş telefon belirli bir standartta tamir edilmiş ve gerekli testleri yapılmış ise aynı zamanda fiyat farkının hatrı sayılıyorsa belki tercih edilebilir
Normalde ben de güvenemiyorum yenilenmiş cihazlara fakat bu firma YouTube Shorts'larda gördüğüm kadarıyla işlerini kaliteli yapıyorlar. Nispeten de uygun fiyata bi cihazlarını gördüm değerlendirsem mi diye düşünüyordum.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,155
Normalde ben de güvenemiyorum yenilenmiş cihazlara fakat bu firma YouTube Shorts'larda gördüğüm kadarıyla işlerini kaliteli yapıyorlar. Nispeten de uygun fiyata bi cihazlarını gördüm değerlendirsem mi diye düşünüyordum.
Sen bilirsin ama hem yenilenmiş hemde diğerlerine oranla ucuzsa bilmiyorum hani ucuz etin yahnisi gibi olursa parandan da olabilirsin

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,854
Yenilenmiş dedikleri Batarya değişmiş. Başka da bir şey yok. Belki bir de tozunu almışlardır. Yenisi varken eskisi alınmaz. Giyilmiş don almak gibi bir şey.