Fppro Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
302
Merhaba, Fppro firmasından yenilenmiş bir iPhone telefon alınır mı, daha önce alanınız var mı?

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
1,167
Valla ben tercih etmem gider sorunsuz cihaz alırım…

Ancak yenilenmiş telefon belirli bir standartta tamir edilmiş ve gerekli testleri yapılmış ise aynı zamanda fiyat farkının hatrı sayılıyorsa belki tercih edilebilir

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
302
Valla ben tercih etmem gider sorunsuz cihaz alırım…

Ancak yenilenmiş telefon belirli bir standartta tamir edilmiş ve gerekli testleri yapılmış ise aynı zamanda fiyat farkının hatrı sayılıyorsa belki tercih edilebilir
Normalde ben de güvenemiyorum yenilenmiş cihazlara fakat bu firma YouTube Shorts'larda gördüğüm kadarıyla işlerini kaliteli yapıyorlar. Nispeten de uygun fiyata bi cihazlarını gördüm değerlendirsem mi diye düşünüyordum.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
1,167
Normalde ben de güvenemiyorum yenilenmiş cihazlara fakat bu firma YouTube Shorts'larda gördüğüm kadarıyla işlerini kaliteli yapıyorlar. Nispeten de uygun fiyata bi cihazlarını gördüm değerlendirsem mi diye düşünüyordum.
Sen bilirsin ama hem yenilenmiş hemde diğerlerine oranla ucuzsa bilmiyorum hani ucuz etin yahnisi gibi olursa parandan da olabilirsin

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,859
Yenilenmiş dedikleri Batarya değişmiş. Başka da bir şey yok. Belki bir de tozunu almışlardır. Yenisi varken eskisi alınmaz. Giyilmiş don almak gibi bir şey.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Reaksiyon puanı
426
Bütçeye bağlı garanti veriyorsalar cihaz da sana az çok iyi geliyorsa günümüz türkiyesinde mantıklı olabilir. Ama atıyorum sıfırı 90 000 yenilenmiş 70 den aşağı değilse mantıklı değil. Bu şekilde düşünebilirsin.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,803
Şans işi, sıfır bir cihaz tercih etmenizi öneririm.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
302
Direkt olarak cihazı atsam değerlendirme için daha iyi olur sanırım. Aklımdaki cihaz 12 Pro'ydu fakat kaldırılmış ama bu fiyat bandına sattıkları cihazlar belli gibi; ya 13 ya da 12 Pro. Aşağıdaki linkteki cihaz örneklerden birisi. 12 Pro'da da ekran değişmişti sanırım.

iPhone 13 – Fpexper

Bu cihaz yerine 0 almak tabii ki daha mantıklı fakat 12 Pro da aynı fiyattaydı, fiyatına göre alınabilir miydi bilemedim.
13'te anakart da onarılmış sanırım, kesinlikle mantıklı değil, 12'de sadece ekran değişmişti diye hatırlıyorum.