abdullah53
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Mrb arkadaşlar sorun şu s4 mini telefonum kendi kendine kapandi acilmiyordu hic bir tus calismiyorda 3-4 saat sonra acildi ama sadece acilis yazisi geliyor tekrar kapanip aciliyordu bende bu islerden az cok anladigim kadariyla formatlamak lazim diye dusundum ve recovery modda teli actim acildida resetleme yaptiktan sonra recory yuklemede hata verdi telefon yine acilis ekrani gelip kapaniyordu hadi dedik icinde recovery yoktur dedim bilen arkadaşlar bilir odinden yukleyeyim dedim dowload modda actim yukledim hersey yukledi olmasi gereken gibi ama yine telefon acilis ekrani geliyor ve tekrar kapaniyor
Recovery modda yukleme yaparken su hata yaziyor ...system.xls hatasi ekranda kirmizi olarak kaliyor
Bu hatayi forumlarda arattim hic bir bilgi yok ve paylasimda yok
İnternette youtube da odin ile ve recovery modda nasil yukleme yapilir diye paylasimlarin hepsini denedim aynen dedigim gibi hersey yukleniyor yukleme bitince system.xls hatasi ekranda gizukuyor ve telefon surekli acilis yazisi geliyor kapaniyor tekrar aciliyor tekrar kapaniyor
Bu konuda yardimci olabilecek atkadaslata sumdiden teaekkurler yaklasik 2 haftadir her gun yeni seyler deniyorum odin ile hep ayni hata geliyor
Recovery modda yukleme yaparken su hata yaziyor ...system.xls hatasi ekranda kirmizi olarak kaliyor
Bu hatayi forumlarda arattim hic bir bilgi yok ve paylasimda yok
İnternette youtube da odin ile ve recovery modda nasil yukleme yapilir diye paylasimlarin hepsini denedim aynen dedigim gibi hersey yukleniyor yukleme bitince system.xls hatasi ekranda gizukuyor ve telefon surekli acilis yazisi geliyor kapaniyor tekrar aciliyor tekrar kapaniyor
Bu konuda yardimci olabilecek atkadaslata sumdiden teaekkurler yaklasik 2 haftadir her gun yeni seyler deniyorum odin ile hep ayni hata geliyor