MIUI 6 Duyuruldu

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeni Miui 6'yı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.Bana kalırsa biraz İOS esintisi var gibi.

[video=youtube;He9YaWwUcPs]https://www.youtube.com/watch?v=He9YaWwUcPs#t=118[/video]

Buradanda daha detaylı bilgi ve görseller görebilirsiniz.
http://en.miui.com/thread-34895-1-1.html#Xiaomi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Adamlar zaten Apple'dan esınlenıyoruz diyorlar gizlemiyorlar ki çin'in Apple'ı. Ceo'su bile jobs'u taklit edıyor.
Apple Mıuı v5'ten birçok esinlenme yaparak ıos7'ye koydu v5 daha önce çıkmıştı, danışıklı dövüş.
Görselliği esınlenmeyı bı kenara bırakırsak mıuı ıcındekı ozellıklerle gerçekten başarılı. Hiçbir telefonda olmayan özellikler güvenlik merkezı var. Her cuma da güncelleme verıyorlar hangı firma yapıyor bunu.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Adamlar zaten Apple'dan esınlenıyoruz diyorlar gizlemiyorlar ki çin'in Apple'ı. Ceo'su bile jobs'u taklit edıyor.
Apple Mıuı v5'ten birçok esinlenme yaparak ıos7'ye koydu v5 daha önce çıkmıştı, danışıklı dövüş.
Görselliği esınlenmeyı bı kenara bırakırsak mıuı ıcındekı ozellıklerle gerçekten başarılı. Hiçbir telefonda olmayan özellikler güvenlik merkezı var. Her cuma da güncelleme verıyorlar hangı firma yapıyor bunu.

Her cuma verilen güncellemeler ne ile ilgili oluyor? hata düzeltmek ile ilgili olsa bir noktadan sonra bitmesi lazım, yenilik eklense sonu yok merak ettim şimdi :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Nexusçuların roma ihtiyacı yok diyip hazırlamamışlar herhalde :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ben de L kullanıyorum zaten, canınız çekmesin :mrgreen:

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İyi oldu miui v6. Redmi note'ye kurup goruslerimi belirtirim. Miui ,color os gibi android turevi bir cok rom mevcut. Hepsinde miui gibi ozellikler mevcut. Kendilerine, ayni android turevini kullanarak rom hazirlamislar. İclerinde en iyisi,en gunceli miui. Henuz Miui v6'yi download'a sunmamislar. http://en.miui.com

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her cuma verilen güncellemeler ne ile ilgili oluyor? hata düzeltmek ile ilgili olsa bir noktadan sonra bitmesi lazım, yenilik eklense sonu yok merak ettim şimdi :D

İkisinin karışımı.

Her hafta 1 yeni özellik ekleniyor telefona. Bu özellikler bazen küçük özellikler olurken bazen büyük özellikler oluyor. Örneğin bir hafta Galeri uygulamasına .Gif leri zoom yapma özelliği ekleniyor. Ondan sonraki hafta tarayıcıya reklam engelleme , sonraki hafta veri kullanımı düşürme vs vs.

Bunun yanında tabi ki hata düzeltmeleri de yayınlanıyor.

Bu hafta 201. Hafta güncellemesi yayınlandı. Sonu yok dediniz ya , evet yok. Tam 201 haftadır her hafta yeni bir özellik ve hata düzeltmesi yayınlanıyor.

Bu güncellemelerin yayınlandığı güne firmanın verdiği isim '' Orange Friday ''.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
V6 tanıtıldı ama daha çıkmadı kapalı beta test sürecinde 100 kullanıcı.
Ios tan caldı dıyen arkadaş Apple’ın mıuı den hatta dıger firmalardan caldıklarını hiç görmezsınız yüce apple çalarmı hiç Allah başımızdan eksik etmeşin apple olmasa ne yapardık.
Teknolojı denılen şey taklıt edıp geliştirmekten ibaret, bırı flat tasarım yapar bır bakmıssın hepsı flat olmuş, maksat taklit yapıp yapmamak değil iyi yapmak.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İyi oldu miui v6. Redmi note'ye kurup goruslerimi belirtirim. Miui ,color os gibi android turevi bir cok rom mevcut. Hepsinde miui gibi ozellikler mevcut. Kendilerine, ayni android turevini kullanarak rom hazirlamislar. İclerinde en iyisi,en gunceli miui. Henuz Miui v6'yi download'a sunmamislar. http://en.miui.com

Siteye yakında eklenir zaten duyuruldu,tanıtıldı henüz çıkmadı çıkınca tekrar bilgi yazacağım :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
V6 tanıtıldı ama daha çıkmadı kapalı beta test sürecinde 100 kullanıcı.
Ios tan caldı dıyen arkadaş Apple’ın mıuı den hatta dıger firmalardan caldıklarını hiç görmezsınız yüce apple çalarmı hiç Allah başımızdan eksik etmeşin apple olmasa ne yapardık.
Teknolojı denılen şey taklıt edıp geliştirmekten ibaret, bırı flat tasarım yapar bır bakmıssın hepsı flat olmuş, maksat taklit yapıp yapmamak değil iyi yapmak.

Arkadaş haklı, Apple olsun Samsung olsun bunlar hep kopyacı,hırsız firmalar. Google ise üretici,yenilikçi,devrim yapabilen bi firma halbuki. Google yapınca da diğerleri yapıyor birde ek olarak.

Şu orange friday olayı iyiymiş, Miui is the best! :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sana artık cevap vermektende usandım be adamım 3 cümlen var sırasını değiştirıp değiştirip yazıyorsun. Hadı ıyı forumlar

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sana artık cevap vermektende usandım be adamım 3 cümlen var sırasını değiştirıp değiştirip yazıyorsun. Hadı ıyı forumlar

Her konuya muhalefet olan birinden bunları duymak beni mutlu etti. Neyse konu sapmasın. :)

Miui'nun her hafta güncelleme vermesi iyi bir şey, Android kullansaydım onu kullanırdım

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Siteye yakında eklenir zaten duyuruldu,tanıtıldı henüz çıkmadı çıkınca tekrar bilgi yazacağım :)
Malesef eklenmeyecek. 300 beta tester ile beta surumunu test edicekler. Tester secimi 22 agustostan once yapilacak. Ondan sonra bilinen buglari halledip downloada sunacaklar. Bu soylediklerim de mi3 ve mi4 icin gecerli. Diger telefonlar icin de daha sonra yayinlarlar diye tahmin ediyorum.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
CM 11 yeni kurdum. Biraz stabil rom kullanmak istiyorum