- Reaksiyon puanı
- 45
gençler yakında mi 10 lite alıcam ama miuı 12 guncellemesi gelmedi .ne zaman gelir sizce yada gelirmi
Güncelleme gelir ama şuan için o telefon TR'de yok.gençler yakında mi 10 lite alıcam ama miuı 12 guncellemesi gelmedi .ne zaman gelir sizce yada gelirmi
sizce ne zaman gelir alırsam eğer pişman olurmuyumGüncelleme gelir ama şuan için TR'de yok.
Mi note 10 lite mı mi 10 lite mı cihazsizce ne zaman gelir alırsam eğer pişman olurmuyum
mi note 10 liteMi note 10 lite mı mi 10 lite mı cihaz
ne zaman gelirMi Note 10 Lite mı ve evet MIUI 12 gelecek
Onun yerine ben realme 6 pro öneririm.mi note 10 lite
güvenmiyorum o telefonaOnun yerine ben realme 6 pro öneririm.
Sebebi ne hocam ?güvenmiyorum o telefona
valla bende bilmiyorum ama sankı alıdıktan sonra özellikle oyun konusunda yarı yolda bırakıcak gibi ilk defa oppo alıcağım içindir belkiSebebi ne hocam ?
Realme 6 Pro'nun işlemcisi Note 10 Lite'dan üstün. Ayrıca 6 Pro'daki 90hz özelliği oyun zevkini arttırır. Oyun için 6 Pro öneririm.valla bende bilmiyorum ama sankı alıdıktan sonra özellikle oyun konusunda yarı yolda bırakıcak gibi ilk defa oppo alıcağım içindir belki
tesekkurler tavsiyeniz içinRealme 6 Pro'nun işlemcisi Note 10 Lite'dan üstün. Ayrıca 6 Pro'daki 90hz özelliği oyun zevkini arttırır. Oyun için 6 Pro öneririm.
Bir tarih veremem ama yakında gelirne zaman gelir
Arada sadece sentetik testlerde belli olan çok az bir fark varRealme 6 Pro'nun işlemcisi Note 10 Lite'dan üstün.
Doğru 22k AnTuTu skor farkı pek hissedilmez ama oyun için 6 Pro alınır. Apaçık ortada.Bir tarih veremem ama yakında gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi Note 10 Lite öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arada sadece sentetik testlerde belli olan çok az bir fark var
Telefonda gezinirken 90hz gerçekten farkını hissettirir ama 90hz tazeleme hızından dolayı oyun için alınır diyorsanız şu an hangi oyun 90hz destekliyor? ekran panelinde, bataryada ve kamerada (ön kamera dışında) Mi Note 10 Lite daha iyi. Apaçık ortada.Doğru 22k AnTuTu skor farkı pek hissedilmez ama oyun için 6 Pro alınır. Apaçık ortada.
Google bu gibi sorular için faydalı bir kaynak.Telefonda gezinirken 90hz gerçekten farkını hissettirir ama 90hz tazeleme hızından dolayı oyun için alınır diyorsanız şu an hangi oyun 90hz destekliyor?
Ben siz dediniz diye size sordum yoksa araştırmasını biliyoruz herhaldeGoogle bu gibi sorular için faydalı bir kaynak.
Realme 1000mAh farkı kapatıyor emin misiniz iOS bile kapatamaz o farkıRealme'nin yazılımı ve arayüzünün sadeliği sebebiyle 1000 mAh'a yakın fark kapanıyor.