Minyatür Dev Kasa

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Silverstone kasa ve güç kaynakları konusunda söz sahibi olan Alman menşeli bir üretici. Değişik ihtiyaçlara hitap eden ürünlerinden birisi, Sugo02'yi inceledik.

Test merkezimize ulaşan Sugo02, Silverstone'un, küçük bilgisayar yaratmak isteyen kullanıcıları hedefleyen bir ürünü. Boyutunun küçük olduğuna bakmayın, aslında kendisinin içine, sisteminizin temelinde MicroATX bir anakart olduğu sürece neredeyse herşeyi yerleştirebiliyorsunuz. Her üründe olduğu gibi kaçınılmaz biçimde eksik yönleri elbette var; ama açıkçası bahsetmeye değer mi bilemiyoruz.

İzleyin

[flash=400,345]http://www.metacafe.com/fplayer/965470/silverstone_sugo02__inceleme.swf[/flash]​

Birkaç Ayrıntı

silverstone_sugo02.jpg

Ürünle ilgili özelliklerin hepsini videomuzda anlattık; fakat kullanırken karşılaşabileceğiniz sorunlardan ayrıca bahsetmek istedik. Öncelikle ürün güç kaynağı olmadan geliyor. Kendi ihtiyacınıza göre standart bir ATX güç kaynağını içine yetleştirebilirsiniz. Yalnız burada bir nokta var: Güç kaynağı eğer arkadan üflemek yerine içteki fanla hava çekiyorsa, bu fan doğrudan işlemci soğutucusunun üzerine geliyor. Bu sebeple işlemci verimli şekilde soğumuyor. Bizim önerimiz, bu kasayla birlikte mümkünse arkasında 80 mm fan bulunan standart ATX güç kaynağı kullanmanız. Böylelikle işlemci soğutucunuzun durduk yere bağırmasını ve gürültü çıkarmasını engellemiş olursunuz.

Bilgi için: Firebal
Fiyat: 130 € + KDV
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst