Soru Minecraft Modlumu Modsuzmu

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Yaklaşık 9 Yıldır Oynuyorum Minecraftı Ve Sıkmaya Başladı Modlumu Oynasam Modsuzmu Yada Sıkılmamak İçin Modlu Modsuz Neler Yapılabilir Yoksa 9 Sene Fazla Ve Oyundan Emeklimi Olayım Ama Şunu Çok İyi Biliyorum 1.12.2 Sürümü Ve Önceleri Şimdikilere Göre Çok Daha Fazla Sarıyordu Sizce Ne Yapayım?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Hexxit indirebilirsin, içerisinde yapılabilecek çok şey var.
Arkadaşlarınla oynayabilirsin, arkadaşlarınla birlikte hayatta kalma dünyası falan yap. Biz krallıklar kurup birbirimizle ticarete, devlet işlerine girişiyorduk.

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Hexxit indirebilirsin, içerisinde yapılabilecek çok şey var.
Arkadaşlarınla oynayabilirsin, arkadaşlarınla birlikte hayatta kalma dünyası falan yap. Biz krallıklar kurup birbirimizle ticarete, devlet işlerine girişiyorduk.
kanka oynayacak ne adam var nede hexxit kaldıracak bilgisayar, sistem değişeceğim 2 ay içerisinde daha basit şeyler önerebilirmisin? hem hexxit eskidi gibi sanki.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Ben modlu oynamayı öneririm. 1.4.7 sürümünde modlu oynamaya başlamıştım şimdi 1.20 ye modların çıkmasını bekliyorum. Ama minimum 8 gb ramli bir bilgisayar şart.

Legend_Swordd

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
kanka oynayacak ne adam var nede hexxit kaldıracak bilgisayar, sistem değişeceğim 2 ay içerisinde daha basit şeyler önerebilirmisin? hem hexxit eskidi gibi sanki.
Hexxit'i pc'in nasıl kaldırmıyor? Mod 1.6.4'te çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben modlu oynamayı öneririm. 1.4.7 sürümünde modlu oynamaya başlamıştım şimdi 1.20 ye modların çıkmasını bekliyorum. Ama minimum 8 gb ramli bir bilgisayar şart.
8 GB RAM'den çok işlemci önemli hocam.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673

modluda öyle değil hocam. 8 gb rami olmayan biri çok iyi bir işlemciside olsa büyük modpaketlerini açamaz bile.

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Şimdiye kadar hep modsuz oynadım. Oynadığımda da 1.7.2 veya 1.8 oynuyorum. :p
kanka biraz yeni sürümleri denemelisin gerçekten 1.8 çok eskidi ?

ram açılmasını sağlıyor zaten ram olmazsa işlemci birşeye yaramaz ? zaten modlu oynadıysan başlangıçta ram kullanımı barı var ordan anlaman gerekli zaten