Minecraft Egzantrizma

Bu konuyu okuyanlar

''Wolfred1ght''

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
2,214
Reaksiyon puanı
2,290
Puanları
113
Merhabalar !!
Bugün küçüklüğümde izlediğim ve ardından uzun bir süre çalışmalara ara veren ''Egzantrizma'' kanalının yeniden kanala video atmasından 6 gün geçti....
O zamanlar 11-12 yaşlarında iken Minecrafta dünya genelinde yoğun bir ilgi vardı.Hala da öyle....
O zamanlar youtube' da fenomenler dahil yeni başlayanlarda minecraft çekmeye özen gösteriyordu.Günümüzde ki bazı youtuberlar bu sayede büyüdüğü bile oldu.Her neyse konuya geçelim...
O zamanlar başka oyunlarda video çeken ''Egzantrizma'' ekibi bu ilgi sonrası minecrafta geçti.Ama bu ekibin oyun videosu atması yerine daha farklı fikirleri vardı.
Bu fikir ; minecraft 'ın içinde geçen bir film serisi çekmekti.Adı da ''İstila'' idi....
O zamanlar izlediğim en iyi seriler yolunda ilerliyordu.Hikayesi. maplardaki yapılar.Gerçektende filmi yaşıyormuşuz gibi bizi heyecanlandırıyordu.
Bölümler kısa sürede bitiyor yapımcı ekip tekrardan yeni bölüm atıyordu.
Ama sonra bir bölüm attılar ve ortadan kayboldular.1 hafta bekledik...1 ay bekledik...1 yıl da bekledik...
Her gün attıkları son istila bölümünü tekrar tekrar izledik. O kadar izledik ki küçük bir grup olmamıza rağmen son bölüm şuan 2 Milyon izlenmeyi geçti.(Abone sayısı 14 bin di sadece )
Kimileri öldükleri hakkında kimileri ise üniversite sınavına hazırlandıkları hakkında fikirler öne sürdü.
Ve tam 5 yıl sonra ''İstila'' serisinin devamı geldi.Olan bir çok şey var.Onlar artık çok yoğun insanlar olup çıkmışlardı.Biz ise büyümüştük ama içimizde hala o günlerdeki heyecanı taşıyorduk.Kanalın sahipleri çeşitli üniversiteleri kazanmış ve kanaldan maalesef ki ayrılmışlardı.Ve duruma bağlı olarak gruptan bir kişi devam eden minecraft serilerini bitirmek için geldi.Eğer kanal büyürse daha çok ilgilenecekleri kesin.Lakin bu pek mümkün gözükmüyor gibi.O yüzden sadece devam eden serileri olabildiğince hızlı bitirip kanalı tozlu raflara bırakacaklardır.
Bunu anlatmam da ki amaç hayatımızda herhangi bir oyunu izlerken veya oynarken hissettiğimiz zevk ve heyecan dolu anları bir forum köşesinde de olsa satırlara döküp ölümsüzleştirmek istedim.
 

Ekli dosyalar

  • egzantrizma.PNG
    egzantrizma.PNG
    36.1 KB · Görüntüleme: 73

Son mesajlar

Üst