Minecraft Bad Video Card hatası kesin çözümü

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar yıllardır bu çoğu kullanıcı bu hatayı alıyor bende böyle bir hata alıyordum ancak yabancı bir siteden indirdiğim minecraft ta böyle bir hata almadım adamlar bu hatayı çözmüşler bende bunu sizinle paylaşayım dedim. İlk olarak dosyayı indiriyoruz işte link http://rapidshare.com/files/3871400749/Minecraft 1.3.2.exe sonra bunu kuruyoruz ardından dosyayı kurduğunuz konuma gidiyorsunuz çalıştır a %appdata% yazarsanız oralarda ".minecraft" adlı bir dosya olacaktır dosyayı açtıktan sonra orda "1GB Minecraft launcher" adlı bir dosya vardır ona tıklayın oyun açılacaktır ama eğer bilgisayarınızın RAM kapasitesi 2gb ve üstü ise "2GB Minecraft launcher" adlı dosya ya tıklarsanız oyun açılcaktır. bende oluyor ama sizde olmassa lütfen sinirlenip bela okumayın Bu arada oyun açıldığında force update butonunu işaretleyin oyun güncellensin ( belki bilmeyenler vardır :D )

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bence konuyu Teknik Sorunlar bölümüne taşı daha çok kişi yardım alır

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen teknik soruna tasi daha ii yardim alirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş nasıl bi iştir dosya bulunamadı diyo hem bnimkisi windows xp card drivers hatalarını baktım denedim yine olmadı javayı güncelledim olmadı adam gibi site verin.