Minecraft bad video card drivers hatası çözümü varmı?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar benim sorunum minecraftı açtığımda bad video car drivers hatası almam, çoğu kişi bu hatayı alıyor zaten o yüzden hepiniz biliyorsunuzdur, internette biraz araştırdım ama oradaki çözümler bir işime yaramdı. Ekran kartını güncelleştir vs. şeyler söylüyorlar bunu yapıyorum ama ekran kartı zaten güncel diyor ve sorun çözülmüyor. benim için bunun çözümünü bulursanız çok sevinirim bu arada ben şuan minecraft 1.0.0 oynayabiliyorum ancak onu açıyor daha üst sürümleri açmıyor hata veriyor, ve birde sistem özelliklerim şöyle
Win7 64bit
RAM: 8gb
ekran kartı: mobile intel HD graphics 2gb
işlemci : Intel Core i7
daha yeni aldım bilgisayarı çözümünü lütfen söyleyin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bnde de var bnim bilgisayarda ac 3 kurulu bu nasıl çalışmıyo

StaiConMe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartınızın güncel driverını kurun. Driverın var olduğuna emin misiniz?

TunahanV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ekran kartından kaynaklı olacağını sanmıyorum 4-5 ayrı pc den oynadım ekran kartı desteklemiyor yada güncel değil ise minecraft ı açmıyor. yaşadığım sıkıntı her pc de java oldu ya jaava nız güncel değil ya da oyun ile uyumlu değil javanıza bi göz atın deriim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
varmı böyle bişey ya windows xp deyken oynuyordum ne güzel yaa vindows 7 bide bizimki nasıl açılmıyor yaaa:(:(:crying::crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav ekran kartıyla yine biraz alakalı ama ben ekran kartını en düşük seviyeye indirdim yine açıldı oyun yine açıldı varmıdır böyle bişey yav