Minecraft 1.7.10 açılmıyor

roadthegenesis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Minecraft 1.7.9 vardı önceden her sürümde kendini güncelleyen minecraft yüklemiştim.Bilgisayara format attım ve o arada 1.7.10 çıkmış . 'Format' attıktan sonra minecraft yükledim çalışmadı Crash Report Hatası verdi.SLimDrivers ile NVIDIA güncelledim olmadı DirectX yükledim olmadı sildim yükledim olmadı.her şeyi yükledim ama olmadı yardım edin arkadaşlar acil.YAZ TATİLİNİNİ BAŞLANGICINDAN BERİ BU SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM . GÜYA TATİLİN BAŞINDA BUNU OYNİCAKTIM :( YARDIM EDİN NOLURR HERŞEY FORMAT ATTIKTAN SONRA OLDU

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncel tutun arkadaşlar evde canım sıkılıyor mağdurum minecraft oynamak istiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar nolur cevaplayın yaa ben size öle yapıyor muyum ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Javayı guncelle

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
15 saat kalkmadan oynamıştım pixel pixel yasiyordum lanet olsun çok lanet bi oyun Lol oyna

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
oyunun ram ayarı değişmiş olabilir java 64 biti de kur yada mod pack yüklediğinde yapabilir.

Minecrafter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Kartı driveri OpenGL desteklemiyor olabilir yada ekran kartı değiştirmen gerekebilir. Minecraft ana menüsünde üstte eski ekran kartı bulundu vesaire yazıyormuydu ??

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Cracklilerde virüs olduğundan güvenlik programları tarafından açılması engelleniyor. Benim de başıma geldi. Araştırınca güvenlik programım (trend micro maxiumum security) engellendiğini gördüm. Zaten virüs total sitesi de güvenilmez olduğunu belirtiyor.

THacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anladın ben sadece cracksiz oynamak için orjinal alman gerektiğini söyledim.