Yardım Milyon izlenen videolar artık izlenmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ehoume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ehoume

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 3 ay önce açtığım youtube kanalıma attığım shortlar 100k - 2m izleniyordu depremden sonra en fazla 3kya kadar düştü. Sizce nedeni deprem midir? Yoksa başka birşey mi? Tecrübeli arkadaşlar varsa yardım edebilir mi?

Kanal : https://youtube.com/@czc-tarih

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Deprem dönemi algoritma kullanıcılar tarafından uzmanlar, basın, halk ve depremzedelerin çektikleri içeriklere ağırlık vermesi normal diye düşünüyorum. Sabit bir algoritma olmadığı için kullanıcılar tarafından değişkenlik gösterilen algoritma işliyor arka planda.

İlk 2 hafta her YT''a girişim de takip ettiğim içerik üreticilerinden mi bilmem ama hep deprem ile ilgili içerik görüyordum. Şuan ise normal ana akışa döndü diyebilirim.

Ehoume

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deprem dönemi algoritma kullanıcılar tarafından uzmanlar, basın, halk ve depremzedelerin çektikleri içeriklere ağırlık vermesi normal diye düşünüyorum. Sabit bir algoritma olmadığı için kullanıcılar tarafından değişkenlik gösterilen algoritma işliyor arka planda.

İlk 2 hafta her YT''a girişim de takip ettiğim içerik üreticilerinden mi bilmem ama hep deprem ile ilgili içerik görüyordum. Şuan ise normal ana akışa döndü diyebilirim.
Bende hala çok düşüyor

HarunBJK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim deprem olmuş insanlar zor uyuyor kalkıyor veya yemek yiyor sen izlenme derdindesin