Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağılamak gibi olmasın ama şu sayfalarını refresh eden sitelere tilt oluyorum, gerçi onlarda bana bayılmıyorlardır ama dalmışsın haberi okuyorsun bi anda hit için sayfayı yeniliyorlar, hiç etik değil bence
Evet haberler yenilendiği için sayfa tazeliyorlar. Ama haberden çok o manken bu mankenin resimleri var. Haberden çok resim görüyoruz ve bu nedenle artık internet haber sitelerinde geziniyorum. Milliyet değil diğer gazetelerin siteleri de genellikle böyle.
sayfaya timer ile refresh komutu veriyorlar yeni girilen haberleride görmemiz için..
Zaten medya artık dünya'da ve ülkemizde onu kontrol edenlerin halkı istedikleri şekilde yönlendirmesi için kullanılıyor. Bunu birçoğumuz bildiği halde alet olmamızda cabası..
Sorun diğer arkadaşların da dediği yeni haberleri görebilmemiz için. Haber sitelerinde esas olan günlük tekil kullanıcı sayısı diye biliyorum. Yani 100 kere refresh olsada milliyet açısından bunun bir yararı olmayacaktır.
Gazete yelpazesi çok geniş, isteyen istediği gazeteyi okusun.