Milliyet TV Hazırlık Yapıyor!

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Medya Mahallemizin Güzel İnsanları, Sevgili Dostlarım;

Kaba taslak bilgilerle de olsa sizlere Demirören Grubu’nun medyasındaki heyecanlı ve hummalı bir hazırlığın haberini de vermek istiyorum.

Milliyet gazetesi televizyon kanalı için hazırlık yapıyor.

Yani Beste Sarıpınar ile Gülşah Arslantaş gibi spikerler tarafından, gazetenin internet sitesi üzerinden yapılan haber bülteni yayınını televizyona taşımak için geceli-gündüzlü çalışma var.

Stüdyolar hazırlandı bile!

İşin kaptanı da, Demirören ailesinin kankası, TGRT’nin kurucu isimlerinden Mehmet Soysal.

Milliyet TV, FETÖ’nün medya yapısı içinde yeralmış Bugün TV ile Kanaltürk’ün kapatılmasıyla işsiz kalmış medya emekçileri de dahil birçok işsiz ekran yüzüyle, editör ve yönetmeniyle görüşmeler yapılıyor.

Sevgili dostlar;

Görüşülen isimlerin o hain FETÖ yapısıyla uzaktan yakından ilgilerinin bulunmadığını da vurgulamak boynumun borcudur.

Tıpkı terör örgütü PKK’nın sesi gibi yayın yapan ve geçen haftalarda kapatılan İMC TV’de sadece basın emekçisi olarak çalışmış bazı kardeşlerimiz gibi!

Bugün havuz medyasında veya muhalif kanallarda, gazetelerde ekmek parası için ter döken birçok emekçi kardeşimiz var.

Onları yaftalamak vicdansızlıktır.

Siyasi borazan ve sözcü olanlar zaten aleni ortadalar.

Milliyet TV konusuna dönelim!

Nerde kalmıştık?

Milliyet TV için ekran tecrübesi bulunduğu düşünülen Öykü Cengiz ve Merve Dinçkol ile anlaşma yapıldı. Prompter spikeri hanımefendiler geçtiğimiz günlerde işbaşı yaptı.

milliyet.jpg

İnternetteki yayınlarına göz attım; bu kızlarımız affetsin beni!

Prompter olmayınca spikerlik yapamayacakları çok barizdi maalesef!

Milliyet Gazetesi Yazı İşleri Editörü İsmail Şahin’i ortalarına almış soru yöneltmeye çalışıyorlardı!

milliyettv(2).jpg

Öykü Cengiz ve Merve Dinçkol gerçekten sunum yaparken çok zorlandılar. Adeta acı içinde kıvrandılar!

Yalan diyorsam izleyin lütfen! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasındaki kritik görüşmelerde ne konuşuldu? Videosu

Milliyet TV televizyondan yayına geçmek için tecrübe yüklü kadro oluşturmak zorunda. Hem de acilen! Yoksa şimdiden geçmiş olsun!

Son bilgimi de paylaşayım, Milliyet TV kadrosunu büyütmek için birçok isimle görüşme halinde.

Ancak Mehmet Soysal ile mi bu işi yürütecekler, yoksa yeni isimler mi devrede olacak, bilemiyorum!

Duyduğum Demirören Ailesinin alternatif isim aradığı yönünde.

* * *

Sevgili Dostlar hadi bana eyvallah!

Haftaya çalışanlarının alacaklarını ödemeyen, açılan davalarla arabalarına bile haciz konulan sözde medya patronunu yazmak istiyorum!

Hepinize fıkır fıkır, cıvıl cıvıl bir hafta sonu diliyorum güzel dostlarım!

KESKİN KALEM DEN ALINTIDIR.