- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 11,230
Galaksi Vatan. ?Üranüs yetmez samanyolu galaksisinden çıkalım
Galaksi Vatan. ?Üranüs yetmez samanyolu galaksisinden çıkalım
Galaksi Vatan. ?
Bence o Ay'a ayak basma değilde uzaktan kontrollü robot göndermektir. Zira ABD dışında ayak basan olmadı. En son Çin Ay'ın karanlık bölgesine robot göndermişti. İsrail ve Hindistan başarısız olmuştu.Hocam hedefler kolay değil hele 2023 aya ayak basma 2 senede olacak iş değil gibi insallah yaparız
Desene vergiler ile hiçbir teknolojik yatırım yapılmasın. Zaten başkalarına ürettirir göndeririz uyduları filan.ödediğimiz vergiler şimdi de uzay saçmalığı ile harcanacak demek. o logou kimbilir kaç milyon tl'ye yaptırmışlardır.
Uzayda altın madeni bulduk, ayın karanlık bölgesine robot gönderdik haberleri verip duracak bi uzay ajansı ile insanların işine yarayacak teknolojileri birbirine karıştırıyorsunuz.Bence o Ay'a ayak basma değilde uzaktan kontrollü robot göndermektir. Zira ABD dışında ayak basan olmadı. En son Çin Ay'ın karanlık bölgesine robot göndermişti. İsrail ve Hindistan başarısız olmuştu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desene vergiler ile hiçbir teknolojik yatırım yapılmasın. Zaten başkalarına ürettirir göndeririz uyduları filan.
Yıllardır millet uzayda biz yayayız diye konuşuyorduk. Şimdi uzay diyoruz ne işimiz var diyorsunuz ?ödediğimiz vergiler şimdi de uzay saçmalığı ile harcanacak demek. o logou kimbilir kaç milyon tl'ye yaptırmışlardır.
Uzaya gitmek, uzayda yaşamak gerçek değil ki? Uzay ajansı kurulunca kimse uzaya gitmeyecek sadece gidiyormuş gibi yapılacak filmler çekilecek sen de seyredeceksin. Tamam seyret te, onun faturasını vergilerimle ben de ödüyorum sorun orada, anladın?Büyüklerimiz ne demiş? Eğer daldaki elmayı istiyorsan hedefin güneş olmalı
Hayırlı olsun sevindim. Gelecek uzay madenciliğinde ülkelerin amacı uzayda bende varım diyebilmek işin içnde olduğumuza çok seviniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıllardır millet uzayda biz yayayız diye konuşuyorduk. Şimdi uzay diyoruz ne işimiz var diyorsunuz ?
?????Uzaya gitmek, uzayda yaşamak gerçek değil ki?
Ay'ı fethedip ülkeyi güçlendirebiliriz. Ay artık dünyanın değil Türklerin uydusu olur. Ay dünyanın değil, Türkiyenin etrafında döner. Hatta Ay'da "Yeni Rize"'yi kurarız.
Tüm eşyalara %50 uzay vergisi geliyor.. Kaçınn
Yeni galaksi keşfedildi, Marsın yüzeyinde zemzem suyu bulundu vs haberler yapacak bi ajans için 5 milyon TL fazla bileUzay ajanslarının bütçesi:
NASA: 23 milyar dolar
ESA: 7.3 milyar dolar
Roscosmos: 1.7 milyar dolar
DLR: 1.3 milyar dolar
UKSA: 517 milyon dolar
JAXA: 500 milyon dolar
CSA: 300 milyon dolar
Türkiye Uzay Ajansı: 5.4 milyon dolar
Bu bütçe ile bu hedefler çok zor.
Kesin geliyor mu? Gelmiyorsa incitmeyin beni lütfen. Bir süredir yeni vergiler gelmiyor diye moralim bozuk zaten.
Maşallah hemende yazmışsın. Sanki uzaya koloni kurmaya gidiyoruz. Arkadaş açıklamaları okudunuz mu? Plan programı incelediniz mi? Adamlar bir plan çıkarmış. Sorunsuz olacak diye bir şeyde yok. Bütün projelerde aksıklıklar çıkabilir. Adamlar 2028 için hedef koymuş. 2023 de Cumhuriyetin 100. yılı için sadece kendi ürettiğimiz motor ile aya roket göndereceğiz "insansız" sadece bayrak dikilecek. Hedef bu. Olur olmaz ondan sonra konuşalım. Vergiden bahsediyorsun da bende vergi veriyorum. Vergimlede sana göre gereksiz bana göre gerekli yada tam tersi işler yapılıyor. Devlet sistemi bu... Birde nezaketen karşındakine "anladın" "anladınmı" denmez anlatabildim mi denir. Anlatabildim mi?@Fakehero,
Uzaya gitmek, uzayda yaşamak gerçek değil ki? Uzay ajansı kurulunca kimse uzaya gitmeyecek sadece gidiyormuş gibi yapılacak filmler çekilecek sen de seyredeceksin. Tamam seyret te, onun faturasını vergilerimle ben de ödüyorum sorun orada, anladın?