Millenicom yada Doping Firması 2011 mayıs ayında bayiileri aracılığı ile beni aradılar. Bende ttnette hala tahattütüm olduğunu söyledim ve onlarda kalan tahattüt cezanızı biz ödeyeceğiz ve bu işlemler için siz hiç bir şey yapmayacaksınız, her şeyle biz ilgileneceğiz dediler. Bende ttnetin durmadan kopmalarından bıktığım için kabul edip Millenicom yada Doping Firmasına geçiş yaptım. Aradan geçen zamandan sonra bir gün bana ttnettin avukatlarının açmış olduğu haciz davasından dolayı ihbarname geldi. Avukat parası ve adliye parası vs vs ile toplam 372.8 tl para ödedim. Millenicom yada Doping Firmasına açtığım telefonlarla ve yazışmalarla bana 112 tl para ödediler ama ben tahattütümden dolayı ayrılamadım o zaman. 2013 yılında ben yurt dışındayken eşim tahattütnameyi imzalayıp 2 yıl daha uzattı. 31 temmuz 2015 yılında son bulacak olan tahattütnameyi ben uzatmak istemediğim için 26 temmuzda başka bir internet sağlayıcısıyla bir anlaşma imzaladım ve 30 temmuz 2015 tarihinden itibaren yeni internet sağlayıcısından hizmet almaya başladım. 31 temmuz 2015 saat 17 gibi Millenicom yada Doping Firması müşteri hizmetlerini arayıp 1 Ağustostan itibaren hizmet almayacağımı ve internetimi iptal ettirmek istediğimi söyledim. Bana, 1 Ağustosta kimlik fotokopisi ve iptal ettirmek için de bir dilekçe yazmamı ve verdikleri fax numarasına faxlamamı söylediler. bende aynı dediklerini yaptım ve aradığımda tamam iptal edilecektir ve her hangi bir fatura ödemeyeceksiniz dendi.
Ama bana 8 ağustos 2015 te mail adresime yeni bir fatura geldi ve ben aradığımda onları, faxımın ellerine geçmediğini söylediler. ben itiraz etsem de yinede ellerine ulaşmadığını söyleyip yeni bir fax çekmemi istediler. bende 15 ağustosta yeni bir dilekçe ve kimlik fotokopili fax ı çekip yolladım.
Yine aradım müşteri hizmetlerini ve faxsın ulaştığını iptalın hemen sağlayacaklarını ve ayrıca her hangi bir faturanın çıkmayacağını söylediler.
Ama yeni bir fatura daha yolladılar ve buda sözde iptal olana kadar olan kullanımımdan dolayı yolladıklarını söylediler. Ses kayıtlarını inceleyin dediğim de bana bir sürü şey deyip olan faturamı ödememi söylediler.
Peki madem kalite ve güvenlik için ses kaydı varsa neden benim ses kaydımı dinlemeden yada dinleseler bile benim haklı olduğum halde benden bu faturayı talep ettiler?
Sahtekarlık ve haksız kazanç değilmi bu adi şirketin yaptıkları?
Ama bana 8 ağustos 2015 te mail adresime yeni bir fatura geldi ve ben aradığımda onları, faxımın ellerine geçmediğini söylediler. ben itiraz etsem de yinede ellerine ulaşmadığını söyleyip yeni bir fax çekmemi istediler. bende 15 ağustosta yeni bir dilekçe ve kimlik fotokopili fax ı çekip yolladım.
Yine aradım müşteri hizmetlerini ve faxsın ulaştığını iptalın hemen sağlayacaklarını ve ayrıca her hangi bir faturanın çıkmayacağını söylediler.
Ama yeni bir fatura daha yolladılar ve buda sözde iptal olana kadar olan kullanımımdan dolayı yolladıklarını söylediler. Ses kayıtlarını inceleyin dediğim de bana bir sürü şey deyip olan faturamı ödememi söylediler.
Peki madem kalite ve güvenlik için ses kaydı varsa neden benim ses kaydımı dinlemeden yada dinleseler bile benim haklı olduğum halde benden bu faturayı talep ettiler?
Sahtekarlık ve haksız kazanç değilmi bu adi şirketin yaptıkları?