millenicom müşteri hizmetleri çok ilgisiz

Abdullah kalaycı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
3-4 ay önce milenicoma abone oldum bir ay kullandım bir ay sonra yan konşumuza interet bağlandı ve bizim hatta zarar verişler ve hızım 12-13 megabit ken 1 megabitin altına düştü kaç kere müşteri temsilcileriyle konuştum ancak sadece sistem üzerinden kontrol edilip sorun iç hattınızdan kaynaklı dendi ben de dayanamayıp türknete geçtim bir kaç gün sonra yine aynı sorunları yaşadığımda türknetin müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve 2-3 gün içersinde gelip kontrollerini yaptılar ve hızım tekrardan eski hızına ulaştı. teşekkürler türknet !!!

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
3-4 ay önce milenicoma abone oldum bir ay kullandım bir ay sonra yan konşumuza interet bağlandı ve bizim hatta zarar verişler ve hızım 12-13 megabit ken 1 megabitin altına düştü kaç kere müşteri temsilcileriyle konuştum ancak sadece sistem üzerinden kontrol edilip sorun iç hattınızdan kaynaklı dendi ben de dayanamayıp türknete geçtim bir kaç gün sonra yine aynı sorunları yaşadığımda türknetin müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve 2-3 gün içersinde gelip kontrollerini yaptılar ve hızım tekrardan eski hızına ulaştı. teşekkürler türknet !!!
Şu an aynı sorun bende de var. Mahallede bir komşu internet bağlattı. Türk Telekom ekipleri gelip direğe çıktılar, kablolarla oynadılar. Ondan sonra 16 Mbps'lik hız şimdi 3 mbps'i geçmiyor. 3 haftadan beri Vodafone'u arıyorum yok geldik yok gelicez diye diye bekletiyorlar. Bende şimdi NetSpeed ile anlaştım bakalım onlar gerekeni yapacak mı, yapmazsa diğer sağlayıcılara deneyecem.

Abdullah kalaycı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
türknete geçeceksen 1 ay bedava internet kullanabilirsin '' SHO88YT86PLP '' bu kodu kullanarak.@turgutsalgin

Son düzenleme: